Lutnictwo
Mayones robi za 3 stówy.
Odpowiedz
(08-23-2012, 08:57 AM)Bolem napisał(a): kupuje bas (spector)

jest w chujowym kolorze

lakierowanie body basu:

jaki koszt (ze 300?), czas oczekiwania i czy bezpieczne (ktos gdzies pisal, ze sie sound zmienia), jesli macie z tym doswiadczenia, to polecajcie/odradzajcie lutników

i z innej beczki: ma przystawkę mostkową wymienioną z emg hz na basslines, ma to sens?

Prościej będzie poobdzierać lakier szpachelką i w razie coś odsprzedać jako vintage Wink Fama na forum +1000 mrgreen Ewentualnie na łodefaka trzasnąć jakims elememióm Wink
Odpowiedz
Hej, moze mi ktos podac link do rysunku technicznego plytki od jazz basa, lub wyslac obrys wlasnej?
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
(08-23-2012, 08:57 AM)Bolem napisał(a): kupuje bas (spector)

jest w chujowym kolorze

lakierowanie body basu:

jaki koszt (ze 300?), czas oczekiwania i czy bezpieczne (ktos gdzies pisal, ze sie sound zmienia), jesli macie z tym doswiadczenia, to polecajcie/odradzajcie lutników

i z innej beczki: ma przystawkę mostkową wymienioną z emg hz na basslines, ma to sens?

poka czy chujowy, może ci się wydaje
Odpowiedz
(08-23-2012, 03:30 PM)DEFENCE napisał(a): poka czy chujowy, może ci się wydaje

[Obrazek: 180820121524.jpg]

chujnia w porownaniu do

[Obrazek: 199475.jpg]
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Dla mnie w oryginale fajnie, a tak BTW skoro kupujesz Spectora, to może pozbywasz się G&L?
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Odpowiedz
nie, nie, kombinuje wiesło dla brata

jego warunek to "ma napierdalac i byc czarny jak dupa szatana" i jakos probuje mu pomóc hehe

tylko może okazać się, że bas jest odpowiedni, ale umiejętnosci nie te... ale to on się bedzie martwił Smile
Odpowiedz
Kurde, bo poluje właśnie na jakieś L-2000 Sad
Ja bym ten kolor zostawił, lepiej będzie odsprzedać,a jak dlanie ładniejszy niż ten szatański

Odpowiedz
fajne wykończenie, poza tym to tylko kolor
Odpowiedz
troche offtopujemy ale:

kurcze, chlopaki jest przeciez totalnie nudny! jakby mial jakis top (jak tutaj

)to moze by bylo. Ale taki jest absolutnie NUDNY

Frytas: ciężko będzie Ci znaleźć l2000 tributa (nie kojarze zeby byl jakis na allegro od kiedy ja kupilem, czyli 2 lata, ale moge się mylic), najlatwiej kupić nówke. Albo l2000-tych jest pełno
Odpowiedz
Mysle nad nowka, ale gdyby sie uzywka trafila to czemu nie :-)

ja ponawiam pytanie o plytke do jazza :-)

Odpowiedz
(08-23-2012, 09:20 PM)Frytas napisał(a): Hej, moze mi ktos podac link do rysunku technicznego plytki od jazz basa, lub wyslac obrys wlasnej?

Hej, trzymaj

Fender Geddy Lee Jazz Bass

Fender Jazz Bass 4 Strings

Fender Jazz Bass Deluxe

Odpowiedz
(08-23-2012, 07:20 PM)Bolem napisał(a): [Obrazek: 180820121524.jpg]

Potki przeniesione. Chujowo to wygląda! Na tym naturalu fajnie by jakaś przecierka wyglądała w innym kolorze.
Odpowiedz
(08-23-2012, 10:54 PM)Kempes napisał(a):
(08-23-2012, 09:20 PM)Frytas napisał(a): Hej, moze mi ktos podac link do rysunku technicznego plytki od jazz basa, lub wyslac obrys wlasnej?

Hej, trzymaj

Fender Geddy Lee Jazz Bass

Fender Jazz Bass 4 Strings

Fender Jazz Bass Deluxe

Dzieki, ale chodzilo mi o cos w skali 1:1.
Mam lutnicze wioslo i chce sprawdzic czy plytka jest u mnie standardowa, wiec wymyslilem ze wydrukuje projekt i sprawdze empirycznie

Odpowiedz
Pokaz zdjecie - to powiem czy standardowa.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości