A może by tak każdy pokazał swoją gębę podczas gry!
(08-22-2012, 11:18 PM)macius napisał(a): Jareczku, co gracie z tym pierwszym zespolem? Bo ta koszula intryguje mrred

mrgreenmrgreenmrgreen
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
ok wagony poszły, ale wiecie jak to jest z naszą koleją ... Wink

KUPIĘ/PRZYJMĘ strunociąg do Hollow body

www.after.art.pl
www.quidam.pl .
www.czaqu.pl
Odpowiedz
(08-23-2012, 12:17 AM)Stanislav. napisał(a):
(08-22-2012, 11:18 PM)macius napisał(a): Jareczku, co gracie z tym pierwszym zespolem? Bo ta koszula intryguje mrred

mrgreenmrgreenmrgreen

Również na to zwróciłem uwagę - jeszcze pani na przedzie ma coś podobnego na sobie... Wink
Odpowiedz
(08-22-2012, 08:00 PM)macius napisał(a): Prosze o podstawienie mojego wagonu na stacje Poznan Wola. Jak ktos chetny, to niech wpadnie potem ze szklaneczka Wink

Mam wizję pociągów z całej polski, a w nich ludzie bez bagaży, tylko ze szklaneczkami w ręku Big Grin
Odpowiedz

Taki tam rock/pop-rock... Kilka fajnych numerów, kilka słabych. Da się grać, da się słuchać. A koszulę mam od lat - upolowałem za kilka zł lumpeksie (przepłacanie to prosta droga do zostania biedakiem) mrgreen
Odpowiedz
(08-23-2012, 08:51 AM)Basstard napisał(a):

Taki tam rock/pop-rock... Kilka fajnych numerów, kilka słabych. Da się grać, da się słuchać. A koszulę mam od lat - upolowałem za kilka zł lumpeksie (przepłacanie to prosta droga do zostania biedakiem) mrgreen

Wsam raz na rock dla harleyowcow Big Grin

"Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Odpowiedz
Bo ja wiem?... Dla mnie po prostu jest sceniczna. Z Riderami też w niej grywałem:

[Obrazek: IMG_8533.jpg]

[Obrazek: night_rider_354.jpg]
Odpowiedz
Co to za basik na tej 1 fotce ?
RATM 1992
Odpowiedz
Nexus Shining 5. Kupiony od Kasi Lach z Formacji Nieżywych Schabuff. Do dziś żałuję, że go sprzedałem - pięknie by się uzupełniał z Alembikiem. Świetny instrument.
Odpowiedz
Ano ladnie sie prezentuje.
RATM 1992
Odpowiedz
Megawygodny był. I gadał jak trza.
Odpowiedz
[Obrazek: basst.jpg]
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
Z tym składem Baśki nie grałem, więc szczał niecelny... biedaku Tongue
Odpowiedz
Umysł biedaka zawsze w głowie "baśke" odtwarza!
Nawet jak biedak gra "jesteś szalona" !
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(08-23-2012, 07:09 PM)wtf napisał(a): Umysł biedaka zawsze w głowie "baśke" odtwarza!
Nawet jak biedak gra "jesteś szalona" !

Kurde, a mój umysł ciągle odtwarza "Hit Me With Your Rhythm Stick" Iana Dury'ego i zajebiaszczą linie basu z tegoż numeru...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości