Efekty, Pedalboardy - zdjęcia, testy, opinie
(08-27-2012, 09:23 AM)OMSON napisał(a):
(08-24-2012, 12:03 PM)herp napisał(a): Kurde, kolega mądrze pisze, witamy na forum i oby więcej takiej merytoryki Emotka_2497

Super. A jak wrzuciłem tutorial w Cafe Meritorica, to pewnie nikt nie przeczytał? Wink

LINK do tutoriala, LINK mrgreen
Odpowiedz
(08-27-2012, 09:51 AM)herp napisał(a):
(08-27-2012, 09:23 AM)OMSON napisał(a):
(08-24-2012, 12:03 PM)herp napisał(a): Kurde, kolega mądrze pisze, witamy na forum i oby więcej takiej merytoryki Emotka_2497

Super. A jak wrzuciłem tutorial w Cafe Meritorica, to pewnie nikt nie przeczytał? Wink

LINK do tutoriala, LINK mrgreen

No link, link - przeczytał ktoś? Smile
Odpowiedz
ja.
Odpowiedz
(08-27-2012, 07:38 AM)OMSON napisał(a): Ktoś szukał brzmienia chipa 8-bit:

Dobre. Ostatnio podobny, synthowy dźwięk wykręciłem przy użyciu fuzza i tremolo Wink
Odpowiedz
http://www.voxamps.com/us/pedals/stomplab/

Może być ciekawa alternatywa dla Zoomów
Odpowiedz
(09-04-2012, 12:38 PM)herp napisał(a): http://www.voxamps.com/us/pedals/stomplab/

Może być ciekawa alternatywa dla Zoomów

Tak długo, jak nie nauczą się, że ludzie nie chcą "presetów" tylko efektów to nie będzie alternatywa dla niczego Tongue
Odpowiedz
Zoomy mają chociaż DI Tongue
Odpowiedz
Nowa skrzynka + I/O box Smile
[Obrazek: 34rzs01.jpg]

[Obrazek: 2556etl.jpg]

[Obrazek: nzx5h.jpg]
Odpowiedz
Jakie to ma wymiary? Big Grin
Odpowiedz
98cm x 44cm x 12,5cm. Trochę wkurwia fakt, że półka jest przynitowana (przez co jest o 5mm za niska żeby wpakować pod nią zasilacz), ale daję sobie z tym radę. W końcu się wszystko mieści i nie trzeba nic pieścić... mrgreen
Odpowiedz
Moja ma 80x40, było robione na zaś i tak trochę pusto bo z kasą kiepsko Wink
Odpowiedz
A czym przyklejałeś kocyk? Bo ja nacudowałem z 3ma rodzajami klejów i miejscami średnio się trzymało... Tongue Ale poprawiłem i jest ok.
Odpowiedz
Budaprenem. Popuścił za 5-tym odrywaniem zooma bo na Jam session cała podłoga nie była potrzebna Wink Tylko że 1.5 tubki poszło na 80x40.
Odpowiedz
Potwierdzam, butapren najlepszy
outreband.com

Odpowiedz
Zakupiłem EBSa Microbasa II. Mam zamiaru używać tego na weselach prosto w konsoletę. Przyzwyczajony multiefektami ściszanie zawsze miałem pod nogą. Czego mógłbym użyć do tego. Nie zależy mi na Efektach typu wah itp. Chcę mieć mówiąc w skrócie, volume pod nogą.
CO możecie polecić do tego.
Fender Jazz Bass Deluxe FMT5 => MM Stingray5 => Cort GB5 Custom => Aguilar TH700 + PTC Audio Lil'B 115 + 112

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 31 gości