Klinika GASu
35" bez sensu, bo nie będzie kapcia
EMG ok na scenę, do studia zje dynamikę
ciężki mostek bez sensu bo nie będzie kapcia, a szybkie wyjmowanie strun.. po co przy flatach? Wink
i wbrew pozorom pot Tone w dobrym preclu robi totalną robotę
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Kapcie to ja mam na nogach Tongue To ma być rzeźnik !
Nordstrand 4 w sumie do rozmyślenia.
Jesion lub olchę na body rozważam.
No i co na gryf też, ptasie oczko wygląda bardzo ładnie, ale i kosztuje też ładnie.
Odpowiedz
jak rzeźnik to kup pan rzeźbasa mrgreen

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(09-05-2012, 08:00 PM)Burning napisał(a): jak rzeźnik to kup pan rzeźbasa mrgreen

+666
Odpowiedz
Nie ciągnie mnie do rzeszbasów Tongue To już bardziej PJ bym chciał.

O takiego:

[Obrazek: EURO4LX_35_WHITE.jpg]

mrgreen mrgreen mrgreen

Albo lutniczą kopię tego:

[Obrazek: 0194072706_frt_wmd_001.jpg]

ale bez tej rzeszy niepotrzebnych potencjometrów Tongue Tylko Vol i Balance Smile

Czy tego:

[Obrazek: 0135760359_frt_wmd_001.jpg]
Odpowiedz
biały spec tak, złoty osprzęt nie - z czarnym byłby bomba!

Odpowiedz
(09-05-2012, 08:06 PM)Burning napisał(a): biały spec tak, złoty osprzęt nie - z czarnym byłby bomba!

Czarny czarny, tylko takiego zdjęcia na szybko nie znalazłem Tongue
Odpowiedz
(09-05-2012, 08:08 PM)Viking napisał(a):
(09-05-2012, 08:06 PM)Burning napisał(a): biały spec tak, złoty osprzęt nie - z czarnym byłby bomba!

Ale jakbyś robił lutniczego precla, to dawaj główkę i splita w rewers Emotka_2755 A w ogóle, zamiast na forum, powiedz lutnikowi o jaki sound Ci chodzi - sam Ci doradzi rozwiązania Wink
Odpowiedz
(09-05-2012, 08:12 PM)OMSON napisał(a):
(09-05-2012, 08:08 PM)Viking napisał(a):

Ale jakbyś robił lutniczego precla, to dawaj główkę i splita w rewers Emotka_2755
I to taką jacksonowską Big Grin
Odpowiedz
(09-05-2012, 08:05 PM)Viking napisał(a): [Obrazek: 0135760359_frt_wmd_001.jpg]

Ależ piękne połączenie kolorów... slina
Odpowiedz
(09-05-2012, 08:14 PM)zakwas napisał(a):
(09-05-2012, 08:05 PM)Viking napisał(a): [Obrazek: 0135760359_frt_wmd_001.jpg]

Ależ piękne połączenie kolorów... slina

i przy okazji całkiem fajnie dające rade wiosło Smile prawie kupiłem takiego tylko że z czarną dechą Smile
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
Zakwas, niebieskie są pedalskie! Big Grin
Odpowiedz
niezłe, ale do takiej płytki wolałbym 2-tone na jesionie Wink
[Obrazek: 5355156754_bd31df0541_b.jpg]

Odpowiedz
W sumie mam taką płytkę i muszę ją wypróbować zamiast białej po studyjnych nagraniach... Tongue
Odpowiedz
To od razu podrzuć te nagrania czy jakieś próbki, chcę usłyszeć Twojego dżeza w akcji Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 126 gości