Godni polecenia kontrahenci z sieci
A i Krulika polecę! Emotka_2755
www.facebook.com/rustedbrain
www.rustedbrain.pl
www.rustedbrain.8merch.com

Fernandes BXB -> Ampeg SVT (już za chwileczkę, już za momencik) II PRO -> Ampeg SVT 810E = Thrashing Madness \m/
Odpowiedz
Zdecydowanie polecam Drakena - musiał się zmagać z moim gasowaniem i stanął na wysokości zadania. Wink

Z drugim poleceniem mam problem, bo nie wiem czy bardziej polecam Rumcayza czy jego motocykl. mrgreen
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
Polecam użyszkodnika mazdah, do basu dorzucił furetał, jakieś struny, wyrób paskopodobny Wink i jeszcze pomógł się zabrać do samochodu z gratami. Wszystko pięknie, cacy.
Odpowiedz
Chciałbym polecić niejakiego Wojtka Chrobaka z Bielska Białej, od którego kupiłem basówkę. Dobry uczciwy człowiek, próbki które nagrał nie były podkręcone oddawały instrument Smile
Odpowiedz
draken
wiele pisać nie trzeba, dobry kontakt, sprzęt wiadomo - klasa.
Emotka_2755
Odpowiedz
Pinio - sluchaweczki naprawione jak marzenie. jestem bardzo zadowolony. chlop na schwal.
outreband.com

Odpowiedz
maczos - oby więcej takich ludzi w internecie!
Pełen profesjonalizm, dobry kontakt no i bardzo dobrze można się z nim dogadać. Polecam całym sobą.
Odpowiedz
Elteha to uczciwy i rzeczowy człowiek. Polecam jak diabli!
Odpowiedz
Polecam Pinio ! Świetna robota (kabel cordial). Super szybka przesyłka (nawet chłopina zapomniał wysłać za pobraniem Big Grin) i ogólnie odkąd dostałem dzisiaj ten kabel nie poznaję swojego wiosła Big Grin POLECAM !
Odpowiedz
Również polecam pinia, zapewne za ten sam kabelWink Jak zwykle polecam także drakena- wszystko szybko i profesionalnieWink
Odpowiedz
Fabiana polecam, dil zrealizowany zgodnie z ustaleniami
outreband.com

Odpowiedz
bydlak - świetna transakcja, w trybie express!
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
MrPink (combo Demanu zatoczyło koło przez cała Polskę, by wrócić na stare śmieci) mrgreen Emotka_2755 Polecam Smile
Odpowiedz
Mega browar dla maczosa Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości