Godni polecenia kontrahenci z sieci
Polecam OMSONa. Konkretny człowiek, do konkretnych deali.
Odpowiedz
Paka Emotka_2755
Za zaufanie, za szybką transakcję, za to, że tradycyjnie wszystko poszło ok Smile
Odpowiedz
paka po raz milion trzeci Emotka_2755
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz
Rysiu - po raz pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatniSmile

Rumcayz
Maciejeq
dexter_ck

A z nimi dealuje od dawna i zawsze jest OK Emotka_1864
Odpowiedz
Macius. Bardzo przesympatyczny koleżka i super sprawny kontrahent.
Polecam bardzo.
(01-06-2012, 11:05 AM)miklo napisał(a): Jak muzyka płynie i włos się na mosznie stroszy, to nie ważny na czym i jak szybko grasz.

Odpowiedz
Polecam zee Wink dokładnie to samo co sam napisał o mnie ja mogę napisać o nim Wink i jeszcze papierosem poczęstował :p

Odpowiedz
Polecam zakupy w: http://guitareffectspedals.pl/
Odpowiedz
polecam Pakę... dzięki za takie struny! mrgreen
Odpowiedz
paka - polecam! I tym razem nie za struny a wspólne zakupy w thomann. Wszystko przebiegło bez problemów, a przesyłki którą mi wysłał zapakować lepiej się nie dałoWink
Odpowiedz
Struny od paki zawsze spoko. Wink

Odpowiedz
jb90 miałem mu wysłać za pobraniem, a się zgapiłem i poszło normalnie. Szybciutko przelał kaskę. Polecam.
Odpowiedz
Pinio - jego polecać nie trzeba, kabelki super :]
Odpowiedz
Skinol - szybko i na temat, dobry kontakt! Polecam rzecz jasna.
Odpowiedz
Polecam Jacka - j4444.
Konkretny kontrahent.
Odpowiedz
Ryskiek - w pytę koleś. Omyłkowo poszły kabelki z innymi wtyczkami. Zaczekał na poprawkę, a wszystko w miłej i kulturalnej atmosferze. Przy okazji inne stare druty odzyskały działanie Wink POLECAM!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości