Klinika GASu
Te tanie ATK brzmią dużo lepiej od tych najdroższych. Grałem na takim jakimś wypasionym za pieniądz za który można sobie WALa sprawić a tak gumowego, plastikowego, rozlanego brzmienia nie słyszałem nigdy wcześniej.
Odpowiedz
kerwa...wczoraj dość dokładnie ograłem sobie Tadka TD650, jest rewelacyjny! Świetny! Chcę! Miałem kiedyś Fafnera i sprzedalem, bo jakoś nie siedział mi...a tadek jest w dyszkę!
Odpowiedz
(09-23-2012, 07:17 PM)unclefucker napisał(a): kerwa...wczoraj dość dokładnie ograłem sobie Tadka TD650, jest rewelacyjny! Świetny! Chcę! Miałem kiedyś Fafnera i sprzedalem, bo jakoś nie siedział mi...a tadek jest w dyszkę!

polecam przetestowaćhd 350 ;D zawsze mniej dźwigania a też srogo daje Wink Jakbys był kiedys w Lodzi przejazdem to zapraszam Wink
Odpowiedz
350 mi strasznie szumial przy odkreceniu wysokich. Dzialo sie to na roznych gitach. am nadzieje, ze to kwestia egzemplarza byla, bo jak tak ma to chujowo...
outreband.com

Odpowiedz
(09-23-2012, 09:24 PM)yacoob napisał(a):
(09-23-2012, 07:17 PM)unclefucker napisał(a): kerwa...wczoraj dość dokładnie ograłem sobie Tadka TD650, jest rewelacyjny! Świetny! Chcę! Miałem kiedyś Fafnera i sprzedalem, bo jakoś nie siedział mi...a tadek jest w dyszkę!

polecam przetestowaćhd 350 ;D zawsze mniej dźwigania a też srogo daje Wink Jakbys był kiedys w Lodzi przejazdem to zapraszam Wink

Miałem okazję ogrywać oba w tym samym czasie i sekcja DRIVE, której 350 nie posiada, całkowicie mnie urzekła...Cool
Odpowiedz
unclefucker a co zrobisz z ampegiem? : D
Odpowiedz
...to jest dobre pytanie, ale raczej go nie sprzedam, chyba, że sytuacja finansowa mnie do tego zmusi. Oranżada ostatnio jakoś bardziej do mnie przemawia niż ampuś Smile
Odpowiedz
no to jest problem, że lubi się i angielską klasę i amerykańskie mięsko Wink
dlatego zbieram kasę na amerykańską podróbę angielskiego wzmaka Big Grin
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
unclefucker jakby coś to pisz ;-)
wracając do tematu: mam gas na takie pudełko:
[Obrazek: 6956982_orig.jpg]
odrestaurowuję starego defila lotos basa i sprawiłbym mu taki właśnie przód bo stary został okropnie zniszczony przez mojego znajomego który rzekomo "odrestaurowywał" go kładąc okropny lakier i niszcząc przy tym drewno ściągając stary.
Odpowiedz
Mam GAS na to:

[Obrazek: pt-2-image1.jpg]

Zasilacz i wszystkie kable pod spód a na górze spokój i porządeczek Tongue
Odpowiedz
Pedalski pociąg mrbrylant
Odpowiedz
(09-24-2012, 10:48 PM)Viking napisał(a): Mam GAS na to:

Ja mam takie coś podobne za 120 zeta Wink Zrobione na CNC - koleś wystawiał na Allegro swego czasu... Na filmiku prezentował jazdę samochodem przez środek tego pedalboardu (oczywiście bez uszczerbku). Wykonane z jakichś związków epoksydowo coś tam - ponoć wytrzymuje nacisk pół tony (w co wierzę akurat) Tongue W każdym razie wrzucałem jak było jeszcze w sprzedaży w temacie o Allegro, to nikt się nie zainteresował (a rzecz niezniszczalna i przemyślana fchój). Big Grin
Odpowiedz
(09-25-2012, 06:48 AM)OMSON napisał(a):
(09-24-2012, 10:48 PM)Viking napisał(a): Mam GAS na to:

Ja mam takie coś podobne za 120 zeta Wink Zrobione na CNC - koleś wystawiał na Allegro swego czasu... Na filmiku prezentował jazdę samochodem przez środek tego pedalboardu (oczywiście bez uszczerbku). Wykonane z jakichś związków epoksydowo coś tam - ponoć wytrzymuje nacisk pół tony (w co wierzę akurat) Tongue W każdym razie wrzucałem jak było jeszcze w sprzedaży w temacie o Allegro, to nikt się nie zainteresował (a rzecz niezniszczalna i przemyślana fchój). Big Grin

Wiem, pamiętam, oglądałem, byłem pod wrażeniem Smile Nie zainteresowałem się bo nie potrzebowałem większego pedałborda mrgreen Ale ostatnio rozkminiałem sobie co bym jeszcze wsadził do podłogi, no i moja okazała się za mała.

Tylko, kuwara, ten Pedałtrain z twardym casem kosztuje prawie 1000zł... Tongue
Do tego zasilacz Voodoo Lab i 2k na samą podłogę...
Odpowiedz
(09-25-2012, 06:55 AM)Viking napisał(a): Tylko, kuwara, ten Pedałtrain z twardym casem kosztuje prawie 1000zł... Tongue

O to właśnie chodzi. Big Grin Przesadzona jest ta cena IMHO Wink Ja mam w każdym razie dożywotni sprzęt za 120 zeta Smile
Odpowiedz
(09-25-2012, 07:06 AM)OMSON napisał(a):
(09-25-2012, 06:55 AM)Viking napisał(a): Tylko, kuwara, ten Pedałtrain z twardym casem kosztuje prawie 1000zł... Tongue

O to właśnie chodzi. Big Grin Przesadzona jest ta cena IMHO Wink Ja mam w każdym razie dożywotni sprzęt za 120 zeta Smile

Masz jakieś namiary do niego ?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 251 gości