STONEROWE GRANIE Słońce, pustynia i piach między zębami.
jasne to i zrozumiałe Wink
Odpowiedz
i czytelne.
Odpowiedz

Wpierdol z RPA
Odpowiedz
Zajebioza!!!!
Odpowiedz
pora chyba odkopać trochę ten wątek, hę? Wink

Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3

Odpowiedz
Potrzebuję przykładów brzmienia basu w stonerze pod przesterem i z kaczuszką, macie jakieś pomysły? Big Grin
Odpowiedz
niech nasz kolega domel cie nauczy

ale on gra doom, to ja nie wiem czy ci to sie przyda mrgreen
Odpowiedz
Major Kong jest zajebiste i tyle. Chcę po prostu posłuchać i ogarnąć, czy mi się kaczka przyda Big Grin
Odpowiedz
(05-30-2013, 08:09 AM)paka napisał(a): niech nasz kolega domel cie nauczy

ale on gra doom, to ja nie wiem czy ci to sie przyda mrgreen

Jak grali we Wrocławiu to nie było jak bawić się w zdjęcia i filmiki bo tak zajebiście było, mam nadzieje że zespół miał podobne odczuciaWink
A brzmienie na szczęście nie tylko na nagraniach powala. Jak posłuchałem tego na żywo to się utwierdziłem w przekonaniu że do fuzza trzeba kupić kaczkę.
Odpowiedz
(05-30-2013, 09:25 AM)haraszo napisał(a): mam nadzieje że zespół miał podobne odczuciaWink

pewnie, że miał!

(05-30-2013, 07:58 AM)Bjarni napisał(a): Potrzebuję przykładów brzmienia basu w stonerze pod przesterem i z kaczuszką, macie jakieś pomysły? Big Grin

church of misery, dude
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz
No, to teraz wiem, że potrzebuję kaczki. Dzięki Domelius Emotka_2755
Odpowiedz
Odpowiedz
Ciężko nową płytę QOTSA nazwać stonerem, ale i tak jest słaba. Niestety.
Tragedii nie ma może, ale zawiesić ucha na czymś również nie ma.
e. za to okładka ładna Wink
Odpowiedz
(06-01-2013, 02:33 PM)low napisał(a): Ciężko nową płytę QOTSA nazwać stonerem, ale i tak jest słaba. Niestety.
Tragedii nie ma może, ale zawiesić ucha na czymś również nie ma.
e. za to okładka ładna Wink

Po przeczytaniu tego artykułu, nawet gdyby nowa płyta była genialna bym nie kupił.
Fender Precision Bass MiJ/Spector Rex 5-->BigMuff Pi/Darkglass Vintage Overdrive/Darkglass Alpha Omega/Crybaby 105Q/EHX Steel Leather-->Ampeg STV3

Odpowiedz
pewnie bylo, ale brzmionko fest.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości