[INDEKS] Jaki sprzęt kupić?
zee - jeśli tylko dokładasz wokale to wybierz Audixa (sprawdzę który model), co zbiera tylko z bliska
co prawda trzeba pluć w mikrofon, ale przesłuchy znacznie mniejsze
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(11-14-2012, 01:22 PM)Burning napisał(a): zee - jeśli tylko dokładasz wokale to wybierz Audixa (sprawdzę który model), co zbiera tylko z bliska
co prawda trzeba pluć w mikrofon, ale przesłuchy znacznie mniejsze

OM 7 z tego co pamiętam.
Odpowiedz
tak Emotka_2755
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Dzieki. Obadam.

Edit.
Obadałem.
Za drogi.
Dziękuję.
(01-06-2012, 11:05 AM)miklo napisał(a): Jak muzyka płynie i włos się na mosznie stroszy, to nie ważny na czym i jak szybko grasz.

Odpowiedz
Panowie - jakie paski skórzane?
Szukam czegoś powoli, bo mój kręgosłup i ramię powoli już wysiadają od mojego wąskiego nylonowego. Paski Liszko dają radę?
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Fabian handlowal fajnymi paskami Big Grin

Odpowiedz
Fabian już się tym nie zajmuje.

Ja polecam pasek od Maczosa, tani, a dobry Smile Jak chcesz zobaczyć przed zakupem, to zapraszam, daleko nie masz Tongue W środę jadę samochodem do pracy, koło 8 wyjeżdżam, mogę wcześniej, jadę na Wolę, mogę przez Centrum Big Grin
Odpowiedz
Hubert - spoko Smile. Musimy się w końcu jakoś ustawić. Ale środa odpada - muszę być o 8 w pracy.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(11-18-2012, 01:46 PM)bratekr napisał(a): Panowie - jakie paski skórzane?
Szukam czegoś powoli, bo mój kręgosłup i ramię powoli już wysiadają od mojego wąskiego nylonowego. Paski Liszko dają radę?

http://dbcenter.pl/sprzet-basowy-akcesor...z/p,234001 polecam te paski z poduszką. Sorry za taką reklamę ale nie chce mi się szukać innego linku. Wcale nie namawiam, że masz kupić u mnie Smile. Od kiedy sam zacząłem używać takiego paska to skończyły się bóle pleców i ramion po chałturach Smile

Mayones Jabba V Classic, Flame CS4, Harley Benton JB75, Langowski Fretless -> TC Electornic BG250 115

www.dbcenter.pl -nowy odświeżony dbcenter.pl już otwarty. Chcesz rabat? To pisz, na pewno dostaniesz !!
www.boogieband.com.pl -  zespół na Twoje wesele Wink

Odpowiedz
a to se jedź ciapągiem! Tongue
(11-18-2012, 03:10 PM)dudi999 napisał(a):

http://dbcenter.pl/sprzet-basowy-akcesor...z/p,234001 polecam te paski z poduszką. Sorry za taką reklamę ale nie chce mi się szukać innego linku. Wcale nie namawiam, że masz kupić u mnie Smile. Od kiedy sam zacząłem używać takiego paska to skończyły się bóle pleców i ramion po chałturach Smile

No, to właśnie coś takiego u maczosa można zanabyć.
Odpowiedz
U Maczosa są z logiem MBS więc wolę bez Big Grin
Odpowiedz
Toż to zwykłe paski Presto, PES-XX (numer)

Całkiem fajne, miałem kiedyś taki z logiem MBS, później skórzany czarny - fajne, ale przy wiośle lecącym na łeb pasek się prześlizgiwał przez ramię i musiałem zmienić na nylonowego Dunlopa.
Odpowiedz
mam skórzany od liszko, brązowy, jest spoko

kupiłem go ze względu na długość
fender -> fender -> fender
Odpowiedz

Napisz PW do Karola. Kupiłem od niego za bardzo przyzwoitą cenę GENIALNY pasek. Szeroki, podszyty miękkim filcem i mega, mega, mega wygodny (a mam bardzo ciężkiego GMRa). Niech Ci sprzeda źródło pochodzenia tego pasa Smile
☓ Buzz ☓ Sire ☓ Wzmacniacze klasy D ☓ EMG ☓ Płytki na Fenderach
Nie używam! STOP AGRESYWNEJ PROPAGANDZIE!
Odpowiedz
Ja mam Liszko nylon szeroki na 70 czy 80mm. Bardzo fajny pas IMHO. Jakbym miał szukać czegoś bardziej wygodnego jeszcze, to chyba z tych pompowanych... Dunlop je robił, czy która firma?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości