Zdjęcia Sprzętu!
dr_kciuk: świetny wyybór, ino ja mam z klonem \m/
rzeźbas!
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
A ja kupiłem to Smile

[Obrazek: p1_urwrew4xc_so.jpg]
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
GratulacjeSmile...zdaje się ,że Chancellor tego używał Wink...jaka paczka do tego?
Odpowiedz
Tak, JC tego używał do nagrania Lateralusa - być może do nagrania Aenimy również. Całkiem sporo muzyków na tym nagrywało - choćby Fieldy z Korna czy Dirnt z Green Daya. Paczka do tego - tylko mesa Big Grin 4 x 10 zapewne.

Odpowiedz
ultimate Tool sound - Wal + Mesa.. wredoto Ty Tongue

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Powiem szczerze - jestem mega ciekaw jak to zagra z Tbirdem Smile A ten wzmak - to będzie dla mnie wyzwanie - mega dużo gał i opcji brzmieniowych - ale można z tego ukręcić sporo fajnych brzmień - do tej pory miałem jedynie ampegi, które są przeciwieństwem tego typu sprzętu Smile

Odpowiedz
[Obrazek: 12575_3576701555740_1720610490_n.jpg]

Ćwiczymy, ćwiczymy, nie opierdalamy się! Smile
Odpowiedz
nie kumam opinii, że Ampega nie da się ustawić jasno i klarownie

Odpowiedz
(01-15-2013, 07:33 PM)Burning napisał(a): nie kumam opinii, że Ampega nie da się ustawić jasno i klarownie

jeżeli odnosisz to do mojej wypowiedzi, to miałem bardziej na myśli to, ze Ampeg to plug n play -ta mesa ma 150 różnych pokręteł...

Odpowiedz
Miałem m-pulsa mesy.Wydaje mi się ,że to taki następca M-2000.Również było czym kręcić.Zajebioza była.
Milion możliwości i każda fajna,czyli też taki plug&playSmile...A ja i tak zawsze grałem na wyłączonym equalizerzeWink
Jaaca ja chcesz obadać 4x10 mesy to wpadaj do Legnicy,tylko weź walaSmile
Ciekawym jak wal na lampiaku zagada.
Odpowiedz
Przy okazji Mesy... Zna ktoś bliżej model Buster 200?
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Zdaje się ,że na basschacie ktoś sprzedaje....
Odpowiedz
Dlatego pytam Wink
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Sliczny ten busterSmile...sam się zastanawiałem,ale przeinwestowałem ostatnioWink...zapytaj specjalistę od Mesy czyli Bunialskiego
Odpowiedz
(01-15-2013, 08:02 PM)dr_kciuk napisał(a): Miałem m-pulsa mesy.Wydaje mi się ,że to taki następca M-2000.Również było czym kręcić.Zajebioza była.
Milion możliwości i każda fajna,czyli też taki plug&playSmile...A ja i tak zawsze grałem na wyłączonym equalizerzeWink
Jaaca ja chcesz obadać 4x10 mesy to wpadaj do Legnicy,tylko weź walaSmile
Ciekawym jak wal na lampiaku zagada.
Wal na wszystkim dobrze zagada Big Grin BTW nie chcesz sprzedać swojej Meski mój imienniku ?Tongue

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości