T-bird B-HOOD
elteha +1 Big Grin

W sumie to nie wiem jak można wywalić z 10 kołków na taki (zapewne) zajebisty bas z topem jak meble Smile

Swoją drogą, nie pomyślałbym że czarny T-Bird to rzadkość :/ Ile warty jest taki z 1990 Gibson, mniej więcej?
Odpowiedz
ja za swojego zaplacilem wiecej niz stoi nowka na thomannie, wiec ciezko mi powiedziec ile moze byc warte to wioslo dla kogos innego. ja chcialem czarnego, starego gibola, wiec dalem tyle za ile trzeba bylo dac.
outreband.com

Odpowiedz
Panowi odnośnie Wal'a - na żywo robi bardzo fajne wrażenie - aczkolwiek to jest kwestia gustu - a gust jak dupa... ja np lubię basy białe - biały gibon czy spec - dla mnie poezja - a dla elteha - pedalstwo Big Grin A wracając do Tbirdów - właśnie jechałem autem i słuchałem koncertówki Mansona - Last Tour on Earth bodajże - ja pierdole - jak tam Tbird brzmi - dla mnie to wzór brzmienia tej gitary Smile PS -próbował ktoś Tbirda z DR'ami Lowrider ? Bo właśnie nawlekłem nowe sznurki Smile
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
(03-01-2013, 06:01 PM)JAACA napisał(a): PS -próbował ktoś Tbirda z DR'ami Lowrider ? Bo właśnie nawlekłem nowe sznurki Smile

To jest moj nastepny strzal po stalowkach roto - bardzo podoba mi sie ich brzmienie, ale jednak sa troche luzne.
outreband.com

Odpowiedz
a trzymają trochę świeżość?

Odpowiedz
haha w końcu ktoś docenia moje ulubione struny
Odpowiedz
roto nie maja tego strzalu, jaki maja nikle, dlatego tak mi leza w tbirdzie. mam je od jakiegos msc i jest ok, ale to zalezy od grajacego. np omson sciagnal je po jednym dniu.
outreband.com

Odpowiedz
[Obrazek: 4506872683_a6b12ca84d_o.jpg]

Smile

Odpowiedz
(03-01-2013, 06:35 PM)JAACA napisał(a): [Obrazek: 4506872683_a6b12ca84d_o.jpg]

Smile

[Obrazek: 220134407766-1.jpg]

T-Bird Zebrawood. Kiedyś się nim jarałem.

Odpowiedz
(03-01-2013, 06:31 PM)elteha napisał(a): roto nie maja tego strzalu, jaki maja nikle, dlatego tak mi leza w tbirdzie. mam je od jakiegos msc i jest ok, ale to zalezy od grajacego. np omson sciagnal je po jednym dniu.

Po jednym dniu to bardzo optymistycznie powiedziane... Smile Założyłem je, pograłem z 10 min, następnie się wkurwiłem, że jest takim idiotą. Wróciłem do tytanowo-niklowych strun EBS-a mrgreen
Odpowiedz
(03-01-2013, 06:01 PM)JAACA napisał(a): Panowi odnośnie Wal'a - na żywo robi bardzo fajne wrażenie - aczkolwiek to jest kwestia gustu - a gust jak dupa... ja np lubię basy białe - biały gibon czy spec - dla mnie poezja - a dla elteha - pedalstwo Big Grin A wracając do Tbirdów - właśnie jechałem autem i słuchałem koncertówki Mansona - Last Tour on Earth bodajże - ja pierdole - jak tam Tbird brzmi - dla mnie to wzór brzmienia tej gitary Smile PS -próbował ktoś Tbirda z DR'ami Lowrider ? Bo właśnie nawlekłem nowe sznurki Smile

Geordie White aka Twiggy Ramirez to w ogóle kozacki basista z kapitalnym soundem. Tylko kiedyś przeczytałem o jego przygodach intymnych w Marylin Manson i nie były za ciekawe Big Grin
Odpowiedz
(03-01-2013, 07:25 PM)low napisał(a):
(03-01-2013, 06:01 PM)JAACA napisał(a): Panowi odnośnie Wal'a - na żywo robi bardzo fajne wrażenie - aczkolwiek to jest kwestia gustu - a gust jak dupa... ja np lubię basy białe - biały gibon czy spec - dla mnie poezja - a dla elteha - pedalstwo Big Grin A wracając do Tbirdów - właśnie jechałem autem i słuchałem koncertówki Mansona - Last Tour on Earth bodajże - ja pierdole - jak tam Tbird brzmi - dla mnie to wzór brzmienia tej gitary Smile PS -próbował ktoś Tbirda z DR'ami Lowrider ? Bo właśnie nawlekłem nowe sznurki Smile

Geordie White aka Twiggy Ramirez to w ogóle kozacki basista z kapitalnym soundem. Tylko kiedyś przeczytałem o jego przygodach intymnych w Marylin Manson i nie były za ciekawe Big Grin
Możesz to rozwinąć - uwielbiam tego gościa jako basistę.

Odpowiedz
http://youtu.be/IGxx46ZAtNw?t=7m13s
Odpowiedz

Odpowiedz
W gdańskim rnr do zmacania nowiutki TBird Vintage Sunburst Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości