Moarrr Drive B-HOOD
Znam kolesia, dla którego ten wzmacniacz nie jest już lampowy Wink
Odpowiedz
No, tym bardziej że ma na dodatek tranzystorowe tremolo, zgroza... ale na szczęście nie działa Wink
A co do prostownika to chętnie bym jakoś organoleptycznie sprawdził różnice, bo w sieci to sobie poczytać można.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Powiem Ci, ze ja raczej bym nie sprawdzal. Jak czekalem na preamp to czytalem wypowiedzi madrych sieciowych glow, ktorzy radzili czego nie wciskac, zeby tor sygnalu pozostal w pelni lampowy.... I na cholere mnie to? Mam czegos tam nie uzywac, bo sygnal nie bedzie koszerny? :p
Odpowiedz
Nie martw się, sporo marshalli po JMP ma na preampie diodkę clipującą - taką jak w każdym przesterze podłogowym, co nie przeszkadza gitarzystom pałować się "naturalnym przesterem z lampy, którego nie da się uzyskać z pudełka" Smile
Odpowiedz
(04-17-2013, 09:00 AM)mazdah napisał(a): Znam kolesia, dla którego ten wzmacniacz nie jest już lampowy Wink

GZ34 zamiast diód prostowniczych? Big Grin
A uzasadnia to czymś więcej, oprócz własnej ortodoksyjności? ;P

Odpowiedz
(04-17-2013, 10:01 AM)mazdah napisał(a): Powiem Ci, ze ja raczej bym nie sprawdzal. Jak czekalem na preamp to czytalem wypowiedzi madrych sieciowych glow, ktorzy radzili czego nie wciskac, zeby tor sygnalu pozostal w pelni lampowy.... I na cholere mnie to? Mam czegos tam nie uzywac, bo sygnal nie bedzie koszerny? :p

Nie martw się o mnie - gdybym się tym przejmował, to też kupiłbym sobie ten zajefajny wzmacniacz 3pro Wink
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
A nie TC Electronics? Tongue
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
[Obrazek: zdjcie00711.jpg]

Nowa lampka nocna..
Z tego miejsca pozdrawiam Majka.
Odpowiedz
Rainbow 
Coś słabo świeci Tongue
Odpowiedz
BONIEPODŁONCZONA
Odpowiedz
[Obrazek: 20130908479_zpse66aee68.jpg]

Wszyscy mają, to ja też sobie kupiłem Wink
Proszę o dopisanie do mojego numerka!
Odpowiedz
A co to?
Odpowiedz
2 świecące diodki opakowane przesterem. Big Grin
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Właściwie to niestety trzy a nie dwie, ale nie chce mi się tej buraczanej pomarańczowej spod lampy już odcinać :/
Odpowiedz
http://soundcloud.com/sledziowy/5-1

Jakieś przeciw?

blue colander stompboxes

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości