Efekty, Pedalboardy - zdjęcia, testy, opinie
(04-24-2013, 09:17 PM)VOLCIK napisał(a): Zakwas, o której grasz, z kim i po ile wejściówki? Smile
https://www.facebook.com/events/167388660088062/
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
(04-24-2013, 09:19 PM)obserwacja napisał(a):
(04-24-2013, 09:17 PM)VOLCIK napisał(a): Zakwas, o której grasz, z kim i po ile wejściówki? Smile
https://www.facebook.com/events/167388660088062/

Podziękował!
EOT
Odpowiedz
(04-24-2013, 08:48 PM)bratekr napisał(a): Strej - może wyślij Zakwasowi jeden egzemplarz na GrajMiDół - niech zmacają ludzie, sprawdzą, na ile się sprawdza i daje radę.

To jest bardzo dobry pomysł, sam się chyba zresztą pojawię.

(04-24-2013, 09:03 PM)zakwas napisał(a): Jutro gram we Wrocławiu w Nietocie - podrzucisz efekt, nagram po weekendzie majowym próbki. Wink

I to też jest bardzo dobry pomysł; akurat oczekuję w weekend jednego basisty który będzie testował, więc nie mogę się go teraz pozbawić, ale po weekendzie majowym jak najbardziej (zwłaszcza, że drugi egzemplarz jest w drodze). Najwyżej paczką wyślę, niech się machina wykaże w świecie Smile. Na koncert też nie dam rady wpaść bo mam próbę wieczorem, ale powodzenia!
Odpowiedz
Eeeeeeeeeeej Exar się chyba zwinął! Ktoś zanotował kiedy? Stronki w necie nie ma, google już nawet niespecjalnie chce ją wyszukiwać Wink
Odpowiedz
Sprzedawali jakieś pół roku temu maszyny - ktoś miał kupić (PiNio) Smile.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(04-25-2013, 08:17 AM)mazdah napisał(a): Eeeeeeeeeeej Exar się chyba zwinął! Ktoś zanotował kiedy? Stronki w necie nie ma, google już nawet niespecjalnie chce ją wyszukiwać Wink

Sam dowiedziałem się ze źródła zagramanicznego OvniFX

U nas cisza mrgreen
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz
(04-25-2013, 08:46 AM)bratekr napisał(a): Sprzedawali jakieś pół roku temu maszyny - ktoś miał kupić (PiNio) Smile.

Kode wyprzedawali, ale nie wiedziałem też że druga linia się zwinie...

Szkoda.
Odpowiedz
A co byś chciał? Uderzaj do Chaosa Wink
Odpowiedz
To ja czekam z niecierpliwością na próbki tego Bass Drive Chaosa. Rozumiem, że efekt będzie do złożenia? Sad
Odpowiedz
(04-25-2013, 10:13 AM)SeBas napisał(a): To ja czekam z niecierpliwością na próbki tego Bass Drive Chaosa. Rozumiem, że efekt będzie do złożenia? Sad

http://allegro.pl/chaos-twin-drive-bass-...40735.html
Odpowiedz
To czekam tylko na próbki. Smile

Swoją drogą fajnie jakby chaos sam o nie zadbał, to by był dobry marketing - produkty same by się sprzedawały. Emotka_2755

BTW. Czcionka, alu obudowa, wszystko robi tak dobrą robotę, że aż kupuje się wzrokiem.
Odpowiedz
(04-25-2013, 10:28 AM)SeBas napisał(a): BTW. Czcionka, alu obudowa, wszystko robi tak dobrą robotę, że aż kupuje się wzrokiem.

dokladnie, jest klasa!
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
Tak to wygląda. Niestety lepszej jakości nie będzie.
[Obrazek: vsccr8.jpg]

Zapytałem się sprzedawcy teraz czy mogę go podpiąć do zasilacza 18v. Pracuje na 9-18. Po załączeniu większego tomanka czuć różnicę na plus, z resztą było to do przewidzenia.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
(04-25-2013, 10:28 AM)SeBas napisał(a): To czekam tylko na próbki. Smile

Swoją drogą fajnie jakby chaos sam o nie zadbał, to by był dobry marketing - produkty same by się sprzedawały. Emotka_2755

BTW. Czcionka, alu obudowa, wszystko robi tak dobrą robotę, że aż kupuje się wzrokiem.

Jak tylko zrobi G-stringa Decimatora, puszczam swój oryginał (nie G-string) do żyda i od niego biorę Smile
Odpowiedz
(04-25-2013, 11:00 AM)obserwacja napisał(a): Tak to wygląda. Niestety lepszej jakości nie będzie.
[Obrazek: vsccr8.jpg]

Zapytałem się sprzedawcy teraz czy mogę go podpiąć do zasilacza 18v. Pracuje na 9-18. Po załączeniu większego tomanka czuć różnicę na plus, z resztą było to do przewidzenia.

No ku#$% kcę!Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości