P-BASS FANCLUB
(08-12-2010, 06:53 PM)wtf napisał(a): Dziekuję koledzy! Smile Za odpowiedz o pikapach i za miłe słowa o PrecluSmile
A te sprezynki mi nie wadząSmile
Fajny patentSmile Pytałem po prostu bom nie wiedzial po co toEmotka_2755
JEST KURWA RADOŚĆ JAK CHUJ! Big Grin

napchaj tam filcu, albo gabki i po sprawie Big Grin
osobiscie bardzo nie lubie jak mi pikap pod kciukiem
lata, rozne dziwne rzeczy sie z artykulacja dzieja wtedy.
Siły przyrody w służbie człowieka
rower ! suko  ! !
http://www.facebook.com/illharmonix
https://www.facebook.com/yourgrooveservice/
lubie grac zle
Odpowiedz
Czyli jak coś to odkręcić wsie śrubki w pikapie, wyjąć go i czegos tam napchać?
[Obrazek: 2gsir0w.jpg]

Odpowiedz
(08-12-2010, 08:28 PM)wtf napisał(a): Czyli jak coś to odkręcić wsie śrubki w pikapie, wyjąć go i czegos tam napchać?

Po chuj skoro masz sprężyny i pikap nie wpada? mrgreen

Ja pierdole, jak czasem czytam o problemach jakie macie z basami to mi ręce opadają.

To tylko kilka kawałków deski i trochę drutu, a boicie cię czegokolwiek dotknąć jakby to był prom kosmiczny.

Edyta:

Idę czytać instrukcję od mojej pierwszej własnej mikrofali mrgreen

Samsung żondzi! mrgreen
Odpowiedz
Wpada. Miękkie te spreżyny są. Jak gram na niskich strunach to wpada mi w deche.

Odpowiedz
Ja wpakowałem gąbkę kuchenną przyciętą Big Grin na ciasno jest i stabilnie Smile

Odpowiedz
No zobaczymySmile Narazie jest git, jak mi bedzie przeszkadzac to cos tam wsadze i jużSmile

Odpowiedz
(08-12-2010, 08:59 PM)macius napisał(a): Ja wpakowałem gąbkę kuchenną przyciętą Big Grin na ciasno jest i stabilnie Smile

+pierdyliard!
Zmywaki pod pickupami RULZ! Big Grin
Odpowiedz
(08-12-2010, 06:36 PM)wtf napisał(a): Wykurwisty precel
Pieruńsko wielki GRATZ, cudny jest. Emotka_2755 Kiedy mogę wpaść na ogrywanie? mrgreen

BTW Czy ta trzecia próbka to nie jest linia basu z jakiegoś kawałka Big Cyc?
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
wtf
Emotka_2755
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Dzięki raz jeszczeSmile
Lasheen 3 linia basu to pomylone w jednym miejscu "Ska Romana" Big Cyców właśnie Wink

Odpowiedz
(08-13-2010, 08:03 AM)wtf napisał(a): Lasheen 3 linia basu to pomylone w jednym miejscu "Ska Romana" Big Cyców właśnie Wink
Wiedziałem! Ha!
[Obrazek: 1yqvso.jpg]
G&L SB-1 85' => Maruszczyk Elwood 5a => Zoom B2.1u => Jean Paul Compressor => Ashdown Little Giant 350 => Ashdown MAG 410T
Trevor James Revolution II => Jupiter JAS-2069GL => Otto Link 6* => BG FRANCE Ligatura STANDARD

www.youtube.com/user/evolashu
Odpowiedz
Tak naprawde to jest tylko cover w wykonaniu Cyców. Cała ich plyta "Zmien z nami plec" to są covery innych kapel oprócz "dresa" i "zmien z nami plec" Emotka_2755

Odpowiedz
wtf: gratz preclaWink wreszcie sie na niego doczekałes hehe
13# P-Bass Fanclub (Dimavery Precision Fretless Omen Custom Green&Yellow )
Odpowiedz
noBig Grin
Tylko palca uszkodziłem dziś rano i dupa z grania narazie :/

Odpowiedz
kosteczka Wink

edit: chyba że u lewej łapy
13# P-Bass Fanclub (Dimavery Precision Fretless Omen Custom Green&Yellow )
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 369 gości