Graj(mi)dół 2013
Smyczki tylko dla pierwszych 25 osób, reszta dostanie AgRafKi, bo brakło... Tongue

Ale za to na przyszły rok zrobimy nowe. Wink
Odpowiedz
Niech Ci co maja z poprzedniego roku biora ze soba stare :p

I wyslijscie mi raciborskie, bo mi smutno, ze nie jade Sad

Odpowiedz
(06-24-2013, 05:55 PM)macius napisał(a): Niech Ci co maja z poprzedniego roku biora ze soba stare :p
Wydało się że jeszcze mam Tongue

Odpowiedz
(06-24-2013, 09:59 AM)Maciejeq napisał(a): O właśnie- ktoś chce z moich kostek ograć coś konkretnego? Na bank wezmę swój handmade electro maciejex loop switch, bo mi się pieprzy, a potrzebuję kogoś kto pomoże mi go ogarnąć (Crop, Pinio Tongue). Exhuma raczej wezmę, coś jeszcze chcecie?

Na stoisku DIY nauczysz się jak robić niepieprzące się efekty Big Grin
[suspended]Wykonuje efekty na zamówienie. Naprawiam także. Info na PW [/suspended]

Fender Japan Precision PB70 -> Dunlop 105Q -> SFT by me -> Sansamp VT Bass -> TE GP7-> TE 1048h
Odpowiedz
(06-24-2013, 08:28 PM)crop napisał(a):
(06-24-2013, 09:59 AM)Maciejeq napisał(a): O właśnie- ktoś chce z moich kostek ograć coś konkretnego? Na bank wezmę swój handmade electro maciejex loop switch, bo mi się pieprzy, a potrzebuję kogoś kto pomoże mi go ogarnąć (Crop, Pinio Tongue). Exhuma raczej wezmę, coś jeszcze chcecie?

Na stoisku DIY nauczysz się jak robić nie pieprzące się efekty Big Grin

mrgreenmrgreenmrgreen

Chcesz dodatkową lutownicę transformatorową? chytry
Odpowiedz
Do odpalania papierosów i jako przycisk do papieru z wielką chęcią Wink
[suspended]Wykonuje efekty na zamówienie. Naprawiam także. Info na PW [/suspended]

Fender Japan Precision PB70 -> Dunlop 105Q -> SFT by me -> Sansamp VT Bass -> TE GP7-> TE 1048h
Odpowiedz
Tak myślałem! Wink Emotka_2755
Odpowiedz
okej. jeszcze jedno miejsce wolne w drodze do zgierza!! zgłaszac sie warszaffffffffkkaaaaa.

macius! jak to kurnia nie jedziesz. to jak ja od Ciebie teraz smiecio-akustyka kupie??
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
Zapisy na spanie do czwartku tylko! Decydować się!
Odpowiedz
Ja się zapisałem, póki co z tego co widzę to nikt nie chce jechać ze mną.
Odpowiedz
Trzeba się było wcześniej wyprowadzić z Radomia... ;D
Odpowiedz
No właśnie z Radomia nikt jechać nie chce Big Grin
Odpowiedz
A mnie nie budziet, siedzę w studiu w ten weekend. :oburzony:
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Czy ktos sie zatrzymuje na kaliskim Albo zabiencu? Moge zgarnac autem po drodze pare osob Wink
Odpowiedz
Wraca ktoś w niedzielę do Wawy, żeby byc kolo 18-stej w stolicy? Byłoby super, gdybym mógł się zabrać. Wypadło mi jedno cholerstwo.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości