06-27-2013, 11:14 AM
Efekty, Pedalboardy - zdjęcia, testy, opinie
|
06-27-2013, 05:10 PM
A mnie znowu B:Assmaster wzywa... Chyba jednak nie trzeba było sprzedawać 3 poprzednich egzemplarzy
06-27-2013, 05:17 PM
(06-27-2013, 10:36 AM)Burning napisał(a): ktoś z Wawy ma Tech21 VT Bass? kup od brylanta, sprzedasz drożej jak nie podpasuje
fender -> fender -> fender
06-27-2013, 05:29 PM
I będziemy Cię mogli nazywać handlarzem!
Gdybym nie spłacał właśnie precla od Ciebie to ten VT byłby już mój. P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A D O M A N A
06-27-2013, 05:56 PM
(06-27-2013, 05:29 PM)Doman napisał(a): I będziemy Cię mogli nazywać handlarzem! Burn SPRZEDAŁ Ci bas? mysle, ze oficjalnie można już go nazwać handlarzem
fender -> fender -> fender
06-27-2013, 07:12 PM
06-27-2013, 07:56 PM
Bolem: nie mam za co kupić.
A handlarzem jestem - sprzedałem i Mayo, i Spectora, i teraz precla a Spectora chyba będę musiał kupić znów.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
06-27-2013, 07:58 PM
06-27-2013, 07:59 PM
Takiego miałem.. ale to temat o efektach - rozważam Tech 21 VT i Darkglassa.
Niestety muszę się dobrudzić do Sphere, żeby uszczęśliwić gitarzystów, a rozkręcanie CLki na "11" odpada.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
06-27-2013, 08:01 PM
06-27-2013, 08:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-27-2013, 08:10 PM przez Burning.)
Nie, w Sphere nie zdawał egzaminu.
Chodzi mi o uzyskanie efektu rozkręconej CLki, bez jej rozkręcania Darkglass jest dość blisko, ale wersja z DI znacznie droższa od VT D.I. Wtedy CLka z jazzem by wylądowała studyjnie, a na gigi kupiłbym coś taniego i lekkiego - skoro chłopaki w Sphere wolą plastik, to po co mam taszczyć.
06-27-2013, 08:16 PM
(06-27-2013, 08:06 PM)Burning napisał(a): Nie, w Sphere nie zdawał egzaminu. Twoi przynajmniej słyszą bas
06-27-2013, 08:19 PM
Ekhem, ktoś sprzedaje Zvexa Basstortion Dużo fajniejsza zabawka - imho - niż VT Bass. Przede wszystkim nie koloruje tak sztucznie brzmienia jak Tech 21, ale ten drugi potrafi być bardziej chamski.
Nie jestem jakimś szczególnym fanem Darkglassa, ale to szybkiego i mocnego łojenia jest jak znalazł. VT Bass i Zvex mogą być za wolne...
06-27-2013, 08:21 PM
Burning - to chyba Ty masz byc zadowolony. chyba, ze Twoja pozycje w sphere jest tak kiepska, ze musisz sie stosowac do kaprysow zeby nie bylo offtopu - pomysl jeszcze o opcji lpb-2ube od EHx - http://www.ehx.com/products/lpb-2ube
06-27-2013, 08:58 PM
Szelma - Sphere idzie w kierunku, który mi nie do końca pasuje, a Th0rn zawsze był osobą, która wszystko wie lepiej
Za dużo życia w to włożyłem, żeby teraz odpuszczać. W ramach efektowania rozważam heada TC z wbudowanymi TonePrintami. Mały, lekki, drive na miejscu. Dla chłopaków Jazz z CL to "karton" a najlepszy sound to Spector w Sansampa. Ma być muł z gruzem, to będzie. W studio i tak zrobię swoje Nawet łatwiej na koncertach, bo będę mógł się skupić na machaniu dynią, gdyż wyjebek nie będzie słychać.
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości