Klinika GASu
Bjarni: 200W to faktycznie już ciężko by było "zgruzować", chociaż stonerowcy sobie radzą Wink
Ash robi 100W z tym samym preampem co Little Basstard, ale już drożej.
CLka ma poza tym nieco inną konstrukcję końcówki, niż brytyjskie wzmaki, dlatego nie mogę z niej zrezygnować Wink

Bolem: jego rig na aktualną trasę po ameryce południowej to DB750 lub 751 i jakaś lodówka agu.. + darkglass, więc nie jest sterylnie Wink
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Ja aktualnie nie mogę na próbach rozkręcić 100W (4xEL34) z gitarową 4x12 bardziej niż 2,5 (nadal zupełnie czysto) Rolleyes
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
No i dlatego chcę 30W, które puszczę z DI/mica etc.
Odpowiedz
Ten Ashdown jest genialny. Tylko eq nie jest tak sprawny jak wiekszosc z nas przywkla, krecenie duzo nie zmienia.
Odpowiedz
Z reguły zostawiam gały na środkowej pozycji. No i lubię mało narzucające się eq.
Odpowiedz
Mam GAS przeokrutny na tego ATK co był na Grajmidole na stoisku Riffu:

[Obrazek: ecmusic-ibanez-atk300-nt.jpg]

slina
Odpowiedz
a ja na Acu220 Sad

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
a ja za zespol zeby w koncu sprawdzic jak gra acu Sad
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
NAtoomammGASokrutnnnnyyyyu

[Obrazek: 8440_10151771068239276_480429793_n.jpg]
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Doman, to wazy jak maly czolg.
Odpowiedz
Fabian: I podobnie brzmi \m/
Bolem: pożycz mi acu, przetestuję w kapeli i zdam relację Wink

Odpowiedz
Racja, mialem chwile tego heada. Swietny.
Odpowiedz
gas na sprzedanie wszystkiego w pizdu :/
Odpowiedz
(07-01-2013, 06:15 PM)DEFENCE napisał(a): gas na sprzedanie wszystkiego w pizdu :/

i kupno motocykla.
Odpowiedz
(07-01-2013, 03:38 PM)zakwas napisał(a): Mam GAS przeokrutny na tego ATK co był na Grajmidole na stoisku Riffu:

[Obrazek: ecmusic-ibanez-atk300-nt.jpg]

slina

I słusznie bo to fajne basówki, bardzo miło moją wspominam. Z dechy brzmiał jak marzenie - zabrzmi to głupio, ale przy graniu z dechy było bardzo dużo dołu.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 133 gości