Zdjęcia Sprzętu!
[Obrazek: 1005159_10151534417804503_1303436960_n.jpg]

Żaden unikat, ale dzisiaj przyszedł, więc jestem happy i się chwalę - Ashdown EB15-150. Nie jest lodówa TE, ale na moje potrzeby powinno póki co wystarczyć - brzmienie solo podoba mi się bardziej niż Ampeg BA115HP, którego używałem w salce prób, a do tego cholerstwo wydaje się bardzo głośne (przy 2,5/10 martwię się o szyby), więc z zespołem powinno dać radę. No i jeszcze jeden plus - made in UKSmile

Przy okazji - witam wszystkich po latach, dawno mnie tu nie było, ale poznaję jeszcze niektóre nicki, fajnie, że ciągle gracie!
Odpowiedz
A, dzień dobry!
Odpowiedz
(07-02-2013, 01:30 PM)Maciejeq napisał(a): [Obrazek: DSC_0157.jpg]

Robione kolanem.

SRAJTA SIĘ NA RZADEŃKO mrgreen

Nie linkuj po httpsie, bo hovno widać, z dropboxa też Ci będzie pewnie ciężko. Wink

Ile dałeś za tego Korga (byłem dociekliwy i przekleiłem w przeglądarkę link).
Odpowiedz
[Obrazek: 2d0iccp.jpg]

To jeszcze dla mniej dociekliwych przekleję Wink

Dałem Zakwasowo... i piszę serio :/ Rnr odezwał się ni stąd, ni zowąd, że natychmiast mam im płacić hajs, bo oni już go lada chwila mają. Gdyby zrobili to później, to bym się pojawił. A czekać na kolejną dostawę do +/- października nie chciałem... Sad
A w złotówkach wyszedł 2,5k. Chyba najtańszy 100% analog chwilowo na rynku Smile
Odpowiedz
A my mamy takie cudo:

[Obrazek: KORG+MONOTRON+SYNTHETISER.JPG]

mrred
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
No tak, prawie to samo, tylko 29 gał mniej mrgreen
Odpowiedz
(07-02-2013, 10:18 PM)Maciejeq napisał(a): Dałem Zakwasowo... i piszę serio :/ Rnr odezwał się ni stąd, ni zowąd, że natychmiast mam im płacić hajs, bo oni już go lada chwila mają.

Czyli dałeś dupy! Wink

Gratki! Emotka_2755
Odpowiedz
(07-02-2013, 10:18 PM)Maciejeq napisał(a): [Obrazek: 2d0iccp.jpg]

To jeszcze dla mniej dociekliwych przekleję Wink

A w złotówkach wyszedł 2,5k. Chyba najtańszy 100% analog chwilowo na rynku Smile

slinaslinaslina
Gdzie kupiłeś? Po cenie zgaduję, że nie w analogia.pl Smile

Odpowiedz
Pisał, że RnR. Wink
Odpowiedz
Rnr, robili zamówienie, generalnie jest na nie spory hype i trzeba brać z wyprzedzeniem (na zamówienie właściwie). Thoman ma następną dostawę w październiku, rnr chyba też.
Odpowiedz
I oto dnia dzisiejszego stałem się posiadaczem

Głowa: Gallien Krueger RB 400 Mk IV
Kolumna: Noisy Box 2x12 Big Grin

Fender Precision Bass CiJ (od września ubiegłego roku, dawniej przez 2.5 roku Dean Markley V)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ca6...17c4d.html

Link do zdjęcia powyżej Smile
Odpowiedz
(07-03-2013, 07:59 AM)zakwas napisał(a): Pisał, że RnR. Wink

Racja. Nie doczytałem, bo byłem zajęty ślinieniem się slina
Odpowiedz
Moje gitarki w stylu '50

[Obrazek: st6y.jpg]
Odpowiedz
[Obrazek: 5fox2f.jpg]

[Obrazek: tumblr_lzeua66mKL1rohw9wo1_400.png]

Odpowiedz
Ja ostatnio do nagrywek domowych tez zakupilem gitare, osprzet Wilkinson, gryf klonowy, korpus od jakiegos japonca, do tego pickupy od Fendera MEX.
Calkiem podobny.

[Obrazek: 3355276944]

Wedlug mnie jedyna sluszna stylistyka dla strata.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 78 gości