Zdjęcia Sprzętu!
Sądzę, że gdzieś ktoś sprzedaje odpowiednie urządzenie i ma na to nawet patentSmile
Odpowiedz
A nie lubicie mieć brudu w brzmieniu? Ja celowo mam zawsze błoto na kablu, właśnie po to.
Odpowiedz
(07-15-2013, 01:52 PM)groza napisał(a): Sądzę, że gdzieś ktoś sprzedaje odpowiednie urządzenie i ma na to nawet patentSmile

A chinczycy na pewno już to skopiowali Cool
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
(07-15-2013, 01:52 PM)Misio napisał(a): A nie lubicie mieć brudu w brzmieniu? Ja celowo mam zawsze błoto na kablu, właśnie po to.

Błoto jest zbyt Folkowe, ja do grania stonera wolę piach Emotka_2755
(07-15-2013, 01:53 PM)Frytas napisał(a):
(07-15-2013, 01:52 PM)groza napisał(a): Sądzę, że gdzieś ktoś sprzedaje odpowiednie urządzenie i ma na to nawet patentSmile

Ciekawe czy jest już wersja VST.
Odpowiedz
Błoto dociąża kable, przez co sound jest nie tylko brudniejszy, ale także masywniejszy. Do tego, jeśli błoto jest świeże, to lepiej klei się w miksie.
Odpowiedz
(07-15-2013, 01:53 PM)Bjarni napisał(a):
(07-15-2013, 01:52 PM)Misio napisał(a): A nie lubicie mieć brudu w brzmieniu? Ja celowo mam zawsze błoto na kablu, właśnie po to.

Błoto jest zbyt Folkowe, ja do grania stonera wolę piach Emotka_2755
(07-15-2013, 01:53 PM)Frytas napisał(a):

Ciekawe czy jest już wersja VST.

Tak, ale śmierdzi cyfrą ConfusedEmotka_2755
Fender Jazz Bass Special PJ '86 / Yamaha AES-620 - Zoom B3 - Fulltone BassDrive by Pinio - linia/wzmak na salce

Chroń lasy - kupuj używane gitary mrgreen

[Obrazek: 39977_2f374124b3b1.gif]

Odpowiedz
(07-15-2013, 01:54 PM)groza napisał(a): Błoto dociąża kable, przez co sound jest nie tylko brudniejszy, ale także masywniejszy. Do tego, jeśli błoto jest świeże, to lepiej klei się w miksie.

Wolę nie wnikać od czego wziął się ten mityczny "tłuszcz"

Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Ja nie polecam nagrywania z błotem. Prawda, że dobrze klei się w miksie, ale jak się osłuchasz, to brzmienie wydaje się suche i odpada od reszty instrumentów. Błoto na gig jedynie dobre.
Odpowiedz
(07-15-2013, 01:23 PM)Misio napisał(a): A dotykał ktoś Fender Jazzbass Blacktop? Podoba mi się mocno połączenie soundu Precla i kształtu Jazza. Albo orientuje się ktoś czy da się załatwić Jazza Aerodyne za mniej niż cztery paki? Może z jakiegoś innego kraju i używanego? Czy w ogóle to wiosło jest realne za nieco ponad 2tysiaki czy nie ma na co liczyć?

Na basschat.co.uk byl bardzo niedawno - moze wciaz jest - aerodyne za 520 funtow.

[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
[Obrazek: IMG_20130504_203120.jpg]
[Obrazek: IMG_20130504_202601.jpg]
fajowy japończyk za całe 375 dolców
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(07-15-2013, 03:25 PM)Marcin S napisał(a):
(07-15-2013, 01:23 PM)Misio napisał(a): A dotykał ktoś Fender Jazzbass Blacktop? Podoba mi się mocno połączenie soundu Precla i kształtu Jazza. Albo orientuje się ktoś czy da się załatwić Jazza Aerodyne za mniej niż cztery paki? Może z jakiegoś innego kraju i używanego? Czy w ogóle to wiosło jest realne za nieco ponad 2tysiaki czy nie ma na co liczyć?

Na basschat.co.uk byl bardzo niedawno - moze wciaz jest - aerodyne za 520 funtow.

ja bym moze i swojego sprzedał, bo sie napalilem na japonskiego alembica, ale szkoda mi go fest. za upgrade'y mi nikt nie doplaci, a potemk bede załował.. ech kurwa, dylematy muzykomatora.
outreband.com

Odpowiedz
Czyli udało Ci się odzyskać swojego Aerodyne?
Odpowiedz
to nie aerodyne mi zajebali, tylko speciala.
outreband.com

Odpowiedz
A widzisz, coś mi się pomerdało Smile
Odpowiedz
(07-15-2013, 07:32 PM)elteha napisał(a):
(07-15-2013, 03:25 PM)Marcin S napisał(a):

ja bym moze i swojego sprzedał, bo sie napalilem na japonskiego alembica, ale szkoda mi go fest. za upgrade'y mi nikt nie doplaci, a potemk bede załował.. ech kurwa, dylematy muzykomatora.

jaka cena? Smile

a.
[Obrazek: sss6.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 150 gości