Klinika GASu
mSz napisał(a):A ja przez Mateusza mam lekki GAS na to

[Obrazek: 485495_292098640928645_1174636426_n.jpg]

Ciezko mi odzalowac to wioslo, bo bylo naprawde zajebiste. ten egzemplarz co ma Matuesz jest jeszcze lepszy bo ma pomalowany gryf. moj brzmial wiecej niz dobrze, naprawde japonczykiz tych krotkich serii z tamtego okresu to przekozackie wiosla są.
outreband.com

Odpowiedz
Mistrzowie, kurwa, wyrafinowania artystycznego i prawdziwej męskości się znaleźliSmile

Na takim preclu wieeeele lat grał matys z big fat mamy - leżał u mnie chyba z pół roku ten bas. Jak chcesz kupić to pewnie byście się dogadali - z tego co wiem nie gra na nim za dużo.
Odpowiedz
czytam i ni chujaszka nie rozumiem o co chodzi z tym pierdzieleniem o gejowiźnie w kontekście Deftones.
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(09-01-2013, 09:40 AM)groza napisał(a): Mistrzowie, kurwa, wyrafinowania artystycznego i prawdziwej męskości się znaleźliSmile

Na takim preclu wieeeele lat grał matys z big fat mamy - leżał u mnie chyba z pół roku ten bas.

zawsze zastanawialem sie co to za fenderaszek. Mialem okazje grac na nim po jednym z ich koncertow i super to brzmialo. A ten jego Sabre bass - bajka Smile
Guyatone 70's Jazz Bass > Squier VM Jazz Bass V > SWR SM900 > SWR Goliath III 4x10 || SWR LA-15
Odpowiedz
IMO - zwykła zazdrość Smile

Nie wiem jak to jest, ale od żadnego na prawdę zawodowego i dobrze zarabiającego z grania muzyka tego typu mądrości jeszccze nie słyszałem - pewnie przypadekSmile
(09-01-2013, 09:53 AM)Cieplak_ napisał(a):
(09-01-2013, 09:40 AM)groza napisał(a): Na takim preclu wieeeele lat grał matys z big fat mamy - leżał u mnie chyba z pół roku ten bas.

zawsze zastanawialem sie co to za fenderaszek. Mialem okazje grac na nim po jednym z ich koncertow i super to brzmialo. A ten jego Sabre bass - bajka Smile

Ten sabre specjalnie wygodny nie jest i ma mega wysoką akcję, ale brzmi rewelacyjnie.
Odpowiedz
Na tyle wysoka, ze po chwili grania mozna bylo nabawic sie odcisku Smile
Guyatone 70's Jazz Bass > Squier VM Jazz Bass V > SWR SM900 > SWR Goliath III 4x10 || SWR LA-15
Odpowiedz
(09-01-2013, 09:49 AM)zwinny napisał(a): czytam i ni chujaszka nie rozumiem o co chodzi z tym pierdzieleniem o gejowiźnie w kontekście Deftones.

IMHO jedna z lepszych kapel od lat 90-tych... Normalnie też bym się pewnie dziwił, ale na basscity sama wirtuozeria i znawcy, więc... Wink mrgreen
Odpowiedz
O Dżezu, czy to, że nie jesteśmy wirtuozami znaczy, że ma się nam obowiązek podobać? Ja na przykład absolutnie nie nazwę Deftones gejowizną - tego typu epitety rezerwuję dla innych gatunków. Na pewno są (byli?) rzetelnym, dobrym zespołem - ale mnie ich muza nudzi i męczy. Nic nie poradzę.

Czekam na hejt.
Odpowiedz
Jest roźnica między nielubieniem czegoś, a durnym, publicznym ubliżaniem kolegom po fachu. Ja np. Slayera nie lubięSmile
Odpowiedz
Slejer też geje. Stróże moralności się znalazły. Widać geje bo odcisk nadepnietymrgreen
Wczoraj 2x z rzędu przesłuchałem Pet Sounds i były bardziej męskie niż jakiestam deftones!Tongue
Odpowiedz
Cześć, jestem Radek i lubię Placebo...

Żeby nie było offtopa:
[Obrazek: 70950.jpg]
W piątek pierwszy raz miałem przyjemność zagrać na tym najbardziej chyba klasycznym na świecie stacku. Must not fap...must have!
Odpowiedz
dasz radę Radziu to nosić?
Odpowiedz
cipki nie dadza rady, ale takowe rowniez (jak mniemam) nie biora sie za basowanie Wink
outreband.com

Odpowiedz
(09-01-2013, 09:40 AM)groza napisał(a): Mistrzowie, kurwa, wyrafinowania artystycznego i prawdziwej męskości się znaleźliSmile

Na takim preclu wieeeele lat grał matys z big fat mamy - leżał u mnie chyba z pół roku ten bas. Jak chcesz kupić to pewnie byście się dogadali - z tego co wiem nie gra na nim za dużo.

Much obliged groza, ale musze byc twardki i nie dac sie. Juz i tak mam dwa basy za duzo. Smile
Odpowiedz
(09-01-2013, 11:16 AM)elteha napisał(a): cipki nie dadza rady, ale takowe rowniez (jak mniemam) nie biora sie za basowanie Wink

:oburzony:

jakbym nie był cipką to bym brał aguilara Smile
[Obrazek: cabs_gs412_main.jpg]
albo 2x12

ale wystaczy mi mój obecny ampeg 4x10.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości