Zdjęcia Sprzętu!
(09-09-2013, 02:32 PM)Maciejeq napisał(a): Stary, Ty chyba masz już jakąś manię prześladowczą,

Kurwa - teraz to mnie zaniepokoiłeś mrgreen
Odpowiedz
Cytat:Stary, Ty chyba masz już jakąś manię prześladowczą, w życiu bym nie wpadł na to, że Yarzenioova pije coś do Ciebie Wink

+1

Omson, odpocznij.
Odpowiedz
(09-09-2013, 02:32 PM)Maciejeq napisał(a):
(09-09-2013, 02:29 PM)OMSON napisał(a):
(09-09-2013, 01:18 PM)yarzenioova napisał(a): Spokjnie, ja zielony jestem w tej kwestii (elektroniki) , wiec moge pierdzielic glupoty Smile Kolejny powod dla ktorego nie moge robic basu u lutnika opierajac sie na wlasnych pomyslach, zeby nie zrobic basu o wygladzie harfy do grania smyczkiem by uzyskac brzmienie elektrycznego fagotu barytonowego, na drewnie o parametrach agrestu epickiego Big Grin
Wierze ze Adrian ma pojecie na ten temat.

A rozumiem - czyli odebrałeś to jako złośliwość z mojej strony, więc teraz pijesz do mojego basu? Smile Zajebiste to jest. Naprawdę mrgreen

[...]

Stary, Ty chyba masz już jakąś manię prześladowczą, w życiu bym nie wpadł na to, że Yarzenioova pije coś do Ciebie Wink

Ale zdanie mam podobne do niego. Dlatego skończyłem, póki co, z seryjnym Stingray'em i starym jazz'em od handlarza mrgreen

+1

Tylko ja mam podróbkę Jazza robioną w Indonezji i podróbkę Precla od handlarza, ubabranego pizzą.

Ale w całej rozciągłości zgadzam się z Maciejkiem.
Odpowiedz
Może ankietę zrobicie chłopcy? Wink
Odpowiedz
(09-09-2013, 03:29 PM)herp napisał(a): +1

Tylko ja mam podróbkę Jazza robioną w Indonezji i podróbkę Precla od handlarza, ubabranego pizzą.

Ale w całej rozciągłości zgadzam się z Maciejkiem.

i badassa od kryptohandlarza Wink
Odpowiedz
(09-09-2013, 10:59 AM)zwinny napisał(a): przepiękny
[Obrazek: %24T2eC16J,!zYFIb)0d6,5BSIhVb5cH!~~60_58.JPG]

o mamusiu.
Tommi napisał(a): Melanż, laski, kąpiel w kasie
to nie dla mnie, gram na basie
Brylant napisał(a): Jak człowiek dojrzeje, to wie ze poza vol mu nic więcej nie potrzeba Tongue
aktualnie: https://moontoy.bandcamp.com
dawniej: http://muhuisland.bandcamp.com
Odpowiedz
(09-09-2013, 01:32 PM)yarzenioova napisał(a): Mateusz no serio, trzeba to logicznie rozwazyc. Facet ma chyba 30 lat doswiadczenia w graniu na basie i nie byle gdzie i nie z byle kim.
Buduje instrumenty x lat, ma swoja renome, serie instrumentow uznanych, wiec serio pewnie niewielu basistow na tym forum moze sie pochwalic wiedza i doswiadczeniem jakie on posiada. To nie znaczy ze teraz nikt nie powinien swoich pomyslow na usprawnienia realizowac, ale budowy wlasnego basu bym sie chyba nie podjal bez 20 letniego dosiadczenia w graniu na wszelkiego rodzaju basach i 10 letniego doswiadczenia w budowaniu i usprawnianiu instrumentow w dobrej pracowni. Czuje ze probowalbym przekonac sie ze moge kogos operowac w szpitalu bo od roku siedze i czytam o operacjach.

Pan Maruszczyk z tego co wiem żadnego basu nie zbudował jedynie jako sprawny muzyk i doskonały manager firmuje je swoim nazwiskiem...
(09-09-2013, 01:34 PM)groza napisał(a): Jak sobie kiedyś pogadałem 2 godziny z Gienkiem (wodzem lutników w mayo) to miałem podobne wnioski.

Gienek jest postacią Kultową. Do tego jeden z najmilszych ludzi jakich poznałem.

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
No właśnie nie wiem skąd przekonanie, że Adrian sam buduje basy Big Grin
Odpowiedz
Rackowy Piczbladź

[Obrazek: 1277480_627231437308067_1938655811_o.jpg]

:eee fap fap fap slina
Odpowiedz
Ło żeszBig Grin Omson broń boże nie pilem do Ciebie.Fajna bezprogowke zbudowales,nic mi do tego. Ja mowie o swojej swiadomosci elektroniki,albo raczej ignorancji tematu,ktora mi wykazales.Przyznaje sie bez bicia,nic o tym nie wiem.
Co do Adriana,o ile wiem fachura z niego niesamowity,mysle ze pare basowek zbudowal,ale jak mowicie to pracownia Mensingera sklada jego pomysly do kupy i pewnie on tego wszystkiego juz dawno nie dotyka,choc zaloze sie ze przy tych wszystkich prototypach Elwoodow i Jakow maczal paluchy.
Zeby nie bylo off:
[Obrazek: 1234900_581287455268822_115112197_n.jpg]
Bas ma zdechla E,ale B to czysty fortepian.Mega to wioslo brzmi w pasywie,spiewne i uzalezniajace.
Probki moze w weekend to moze kogos przekonamSmile
Odpowiedz
(09-09-2013, 05:33 PM)yarzenioova napisał(a): Ło żeszBig Grin Omson broń boże nie pilem do Ciebie.

Tak to jakoś wykoncypowałem z kontekstu wypowiedzi... Wink W każdym razie luzik Emotka_2755 Jeszcze raz gratuluje nowej basówki kolego!

(09-09-2013, 05:33 PM)yarzenioova napisał(a): Bas ma zdechla E,ale B to czysty fortepian.Mega to wioslo brzmi w pasywie,spiewne i uzalezniajace.
Probki moze w weekend to moze kogos przekonamSmile

No to elegancko! Emotka_2755 Nie ma to jak fortepianowo brzmiąca struna B! Smile

(09-09-2013, 05:28 PM)Viking napisał(a): Rackowy Piczbladź

[Obrazek: 1277480_627231437308067_1938655811_o.jpg]

:eee fap fap fap slina

Wygląda jak jakiś dewajs ze statku Crittersów... Podoba mi się Big Grin
Odpowiedz
Cos mi sie popsulo z imagem.Edyta powyzej.Ladne?
Odpowiedz
gratuluje basiku Wink ale dla mnie brzydal..
Odpowiedz
Piękne basidło, świetny patent z tym drewniamy pickguardem, jest mega!
Odpowiedz
(09-09-2013, 06:38 PM)yarzenioova napisał(a): Cos mi sie popsulo z imagem.Edyta powyzej.Ladne?

Jak dla mnie, to tylko ciemniejszy pickguard by się nadał, albo w ogóle bez. A tak to spoko.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości