Zdjęcia Sprzętu!
ło.

nie no wygląda to jak jakiś dean, do tego chyba specjalnie dla jaj dali takie obudowy pickupów, żeby nikt nie robił zamiennych.

niemniej super, że coś nowego znowu próbują - bas nalezy kupić teraz, bo za 2-3-4 lata w sprzedaży go nie będzie Wink
Odpowiedz
Mnie się nie podoba tak wyglądowo jak i brzmieniowo, chociaz roznych konfiguracji i brzmien tam sporo na filmiku.
Ale jakies to wszystko takie niebardzo.
Odpowiedz
(09-19-2013, 07:27 AM)yarzenioova napisał(a): Mnie się nie podoba tak wyglądowo jak i brzmieniowo, chociaz roznych konfiguracji i brzmien tam sporo na filmiku.
Ale jakies to wszystko takie niebardzo.

Zamulone jakieś te próbki.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Slychac elektronike, pelno roznych ustawien Eq, ale jakos nie slychac w tym wszystkim drewna, jakiejs glebi.
Powinni to wszystko przeczytac i nagrac jeszcze raz. Big Grin
Wstyd takie probki zamieszczac na forum. Serio dozbieraliby i kupiliby Spectora.
Odpowiedz
Dokładnie, jeżeli chodzi o granie tylko elektroniką to przecież Spectora nie przebiją.

Wink

EDIT: A te fendery to taka czkawa po MM, imho. Wole klasyczne fendery i klasyczne mm. Wink
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
kurde, ale mi się podoba
[Obrazek: IMG_7471.JPG]
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
To ładniejsze:
[Obrazek: 1235922_509876545766314_452800385_n.png]

Ale z drugiej strony ja to zawsze festyniarz byłem mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
właśnie dostałem oczopląsu.
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Świetny na chałtury. Pawia nie będzie widać.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Jak tapeta u babci! Emotka_2497
Odpowiedz
Ale przynajmniej mostek prosto. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
(09-18-2013, 08:42 PM)Cieplak_ napisał(a): [Obrazek: 86ceb3c861ac3d7b0737b2ccde488ca3.png]

Co Fender miał na myśli? Smile

Fender Dimension Bass

http://www.fender.com/en-PL/features/dimension-bass

Nawet fajnie się to prezentuje. Tylko fenderowska główka nie pasuje do tej dechy jak dla mnie...
Odpowiedz
Do dechy to pasuje, nie pasuje do linii płytki - jakby płytkę zaokrąglili, nie raziłoby tak, a tak, lepsza by była główka z G&La. Wink
Odpowiedz
Ja tam jestem fanem "dwustronnych" główek (2+2, 3+2 itd) - oczywiście są wyjątki (do Jazza pasuje TYLKO fenderowska rzędowa), ale tu akurat byłoby ładnie. Ewentualnie taka rzędówka, jak w Sadowszczakach lub niektórych Fernandesach.
Odpowiedz
[Obrazek: 1235941_600174623355152_1350103548_n.jpg]

Ładny.
Ale kur*a... emg-hz?
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 42 gości