Tajna Melina of Spector B-hood
(10-10-2013, 12:50 PM)Burning napisał(a):
(10-10-2013, 12:29 PM)zakwas napisał(a): O, takiego Spectora to zawsze chciałem - klon i PJ... slina

miałem, polecam

To który bierze? Smile

http://tablica.pl/oferta/spector-euro-4-...3qZqt.html
Odpowiedz
ostatnio widziałem prawie 2k zł tańszego
Odpowiedz
Akurat ten Simona brzmi bardzo sympatycznie. Z resztą chłopak ma ucho do Spectorów; Mazdah może powiedzieć o nim nieco więcej, bo się z Szymkiem znają.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(10-18-2013, 01:34 PM)OMSON napisał(a):
(10-10-2013, 12:50 PM)Burning napisał(a):
(10-10-2013, 12:29 PM)zakwas napisał(a): O, takiego Spectora to zawsze chciałem - klon i PJ... slina

miałem, polecam

To który bierze? Smile

http://tablica.pl/oferta/spector-euro-4-...3qZqt.html

Znam i polecam, grałem na nim wiele razy i słyszałem w akcji. Właściciel ma obecnie fazę na MusicMany i z racji tego że ma już dwa, Spector musi odejsc Wink

Odpowiedz
No, spectory od saimona są dobre. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Doman, Ty zdaje się masz piątkę od Saimona. Też tanio nie było, ale sam możesz najlepiej ocenić uchem i paluchami dlaczego.
W przypadku czwórki tanio nie jest z tego samego powodu Smile
Odpowiedz
Ja mam Euro od saimona i rebopa ktorego chyba miał. Oba sa konkret. Smile
Euros to w tej chwili moje główne wiosło (rebop to bezpróg, jeszcze pracuję nad intonacją, więc jeszcze nie). Smile
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
A ten Rebop piątka to natural, czy wisienka?
Odpowiedz
Tzn. nie wiem czy ten rebop od saimona, wydaje mi sie ze na jutubie miał takiego. Wisienka.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
Mam pytanie :widział ktoś kiedyś legenda customa z "koronkowymi" markerami ,zamiast kropek na gryfie???
Na stronie spectora zarówno starsze wersje jak i te nowe wszystkie mają kropki.Upolowałem takiego i wszystko się zgadza oprócz tych markerów.Tzn. fajnie ,że są ale, nie jestem pewny do końca co to za model.
Odpowiedz
Raczej nie miały, sprawdź czy to nie są mocno popularne naklejki w tym ksztalcie, bo pare takich widzialem. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
W mordę!RzeczywiścieSmile...Do głowy by mi nie przyszłoSmile...Rozwiałeś moje nadzieje,że odkryłem ultrarzadkiego specaWink
Odpowiedz
znalazłem ostatnio robiąc porządki preamp, który wywaliłem z rexa jest to chyba EMG BTS chciałbym go teraz wsadzić do innego wiosła, tylko za cholerę nie wiem jak to teraz zrobić nie poopisywałem który kabelek jest od czeko. ma ktoś może schemat do tego układu??
Odpowiedz
(11-01-2013, 11:36 AM)brzoza napisał(a): znalazłem ostatnio robiąc porządki preamp, który wywaliłem z rexa jest to chyba EMG BTS chciałbym go teraz wsadzić do innego wiosła, tylko za cholerę nie wiem jak to teraz zrobić nie poopisywałem który kabelek jest od czeko. ma ktoś może schemat do tego układu??

Spróbuj może coś na podstawie tego wysnuć:

http://www.emgpickups.com/content/wiring...-0207d.pdf
Odpowiedz
dzięki!!
tego szukałem Emotka_2755
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości