Lutniczy B-HOOD
[Obrazek: thread_offtopic_jules_131.jpg]

Ostrzeżenie nr. 2...
Odpowiedz
(12-06-2013, 05:45 PM)bassbubek napisał(a):
(12-06-2013, 09:22 AM)Basstard napisał(a): PLAŻO PROSZĘ. Nie zachowuj się jak obrażalska panienka. Masz ogromną wiedzę merytoryczną, która jest tu zawsze mile widziana (jako odmiana od dyskusji o sraniu Wink ).
Masz racje , zachowalem sie po gowniarsku ale papkin mnie zdenerwowal. Nie znosze takiego podejscia :
"Wystawiam co zrobilem ale prosze o pochwaly i nie znosze krytyki czy pytan , zbudowalem dla siebie i gowno wam do tego". Dla mnie ten bas jest partacko zrobiony , fatalnie nabite i obrobione progi w podstrunnicy z materialu , ktory sie nie nadaje , zle wykonczony fornir na glowce , lakierowanie przed wierceniem , slowem pelna amatorszczyzna .

(12-06-2013, 08:39 AM)Mateusz napisał(a): Bardzo sie ciesze ze bassbubek opuscil forumSmile

No to jest powod zeby jeszcze zostac.mrgreen

znalazł się mentor polskiego lutnictwa....doszukujesz się błedów, pierdół, u takiego chłopiny jak ja... żal mi ciebie chłopie ...zal...
Odpowiedz
Papkin, ale po co w takim razie wrzuciłeś to do tematu lutniczego?
Odpowiedz
(12-06-2013, 06:31 PM)zakwas napisał(a): Papkin, ale po co w takim razie wrzuciłeś to do tematu lutniczego?

wybacz, ale nie jarzę... niby co?
Odpowiedz
No, swoją pracę o którą tyle zamieszania... Rolleyes
Odpowiedz
skoro jest dział lutniczy, to dlaczego miałbym go tam nie upchać...zresztą jak kopniesz się wstecz to już wcześniej pokazywałem w tym dziale swoje wycinanki, i raczej nikt afery z tego powodu nie robił...do wczoraj...ha...ha..
Odpowiedz
(12-06-2013, 05:45 PM)bassbubek napisał(a):
(12-06-2013, 09:22 AM)Basstard napisał(a): PLAŻO PROSZĘ. Nie zachowuj się jak obrażalska panienka. Masz ogromną wiedzę merytoryczną, która jest tu zawsze mile widziana (jako odmiana od dyskusji o sraniu Wink ).
Masz racje , zachowalem sie po gowniarsku ale papkin mnie zdenerwowal. Nie znosze takiego podejscia :
"Wystawiam co zrobilem ale prosze o pochwaly i nie znosze krytyki czy pytan , zbudowalem dla siebie i gowno wam do tego". Dla mnie ten bas jest partacko zrobiony , fatalnie nabite i obrobione progi w podstrunnicy z materialu , ktory sie nie nadaje , zle wykonczony fornir na glowce , lakierowanie przed wierceniem , slowem pelna amatorszczyzna .

(12-06-2013, 08:39 AM)Mateusz napisał(a): Bardzo sie ciesze ze bassbubek opuscil forumSmile

No to jest powod zeby jeszcze zostac.mrgreen

chyba jeszcze nie dorosłeś do takich robótek...zobacz jak ten amator robi coś niemożliwego,.. udowadniam ci ,jak się chłopie jak się mylisz, wszystkie twoje nadęte teoretyczne rozważania obalam tym jednym zdjęciem...[Obrazek: rQ8Wpmc.jpg]
a jakbyś chciał spróbować zrobić to samo, to polecam to wiertło...przyjemniej pracy ...[Obrazek: pRTjjAI.jpg]
i proszę cię ...nie męcz mnie już swoimi przemądrzałymi wiadomościami...ok?
Odpowiedz
(12-06-2013, 03:19 AM)bassbubek napisał(a):
(12-05-2013, 11:49 PM)zakwas napisał(a): Ej, jak macie się kłócić, to sobie najpierw najpierw avatary ustawcie! Wypowiedzi ludzi bez avatarów nie mają żadnej wartości merytorycznej, a kłótnie między nimi wyglądają jak monolog schizofrenika! mrgreen

Mysle Zakwas , ze nadszedl czas aby Was opuscic. Nie mam pomyslu na avatar i na dyskusje rowniez. Prosze zlikwiduj moje konto.

Dla mnie jesteś jedną z nielicznych tutaj osób, która posiada tu ogromną wiedzę merytoryczną, teoretyczną i praktyczną z dziedziny lutnictwa, w zasadzie merytorycznie w temacie lutnictwa bijesz na głowę całe to forum. Było by mi bardzo smutno gdybyś stąd odszedł.

Twój sposób prowadzenia dyskusji bardzo mi odpowiada bo sam mam podobny.

Nie umiem być political correct jak coś jest po prostu chujowe...

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
(12-06-2013, 06:27 PM)papkin napisał(a): znalazł się mentor polskiego lutnictwa....doszukujesz się błedów, pierdół, u takiego chłopiny jak ja... żal mi ciebie chłopie ...zal...

[Obrazek: facepalm.jpg]
Odpowiedz
@bassbubek - zostan, bo ja lubie czytac merytoryczne posty (a takich tu niewiele, niestety...) !!!! Najlepiej ignorowac slabe uwagi na tym forum - to najlepsza zemsta!!!
Odpowiedz
Co nie zmienia faktu, ze skoro papkin robi bas dla siebie to jemu ma pasować, a nie nam.
Odpowiedz
Wiadomo Basstard, ze ma mu pasowac. Bylem ciekawy paru rzeczy ale forma dyskusji wymknela sie spod kontroli. Jestem nerwowy i dalem sie poniesc emocjom , moj blad. Mam nadzieje , ze moja choleryczna natura znajdzie u Was zrozumienie . Co do Papkina to musi sie on jeszcze duzo nauczyc aby mial zadowolenie ze swoich prac a lutnictwo nie wybacza bledow. Popatrz na jego ostatnie zdjecie. Nawiercil otwory na stroiki kilka milimetrow od krawedzi glowki i sie jeszcze tym chwali jako mistrzostwem. Same nakretki i podkladki od maszynek beda wystawaly poza kant o wytrzymalosci juz nic nie mowie. Jak to powinno wygladac mozesz zobaczyc chociazby na Twoim avatarze. Zeby to zrobic naprawde dobrze trzeba bas najpierw rozrysowac i przemyslec.Ale to juz sprawa Papkina. On tego problemu w ogole nie widzi.
Jeszcze jedna sprawa , Papkin ma swoisty sposob prowadzenia rozmow na forum , starajacy sie dotknac rozmowce personalnie "chyba jeszcze nie dorosłeś do takich robótek". Przykre.
Odpowiedz
(12-07-2013, 04:47 AM)bassbubek napisał(a): Wiadomo Basstard, ze ma mu pasowac. Bylem ciekawy paru rzeczy ale forma dyskusji wymknela sie spod kontroli. Jestem nerwowy i dalem sie poniesc emocjom , moj blad. Mam nadzieje , ze moja choleryczna natura znajdzie u Was zrozumienie . Co do Papkina to musi sie on jeszcze duzo nauczyc aby mial zadowolenie ze swoich prac a lutnictwo nie wybacza bledow. Popatrz na jego ostatnie zdjecie. Nawiercil otwory na stroiki kilka milimetrow od krawedzi glowki i sie jeszcze tym chwali jako mistrzostwem. Same nakretki i podkladki od maszynek beda wystawaly poza kant o wytrzymalosci juz nic nie mowie. Jak to powinno wygladac mozesz zobaczyc chociazby na Twoim avatarze. Zeby to zrobic naprawde dobrze trzeba bas najpierw rozrysowac i przemyslec.Ale to juz sprawa Papkina. On tego problemu w ogole nie widzi.
Jeszcze jedna sprawa , Papkin ma swoisty sposob prowadzenia rozmow na forum , starajacy sie dotknac rozmowce personalnie "chyba jeszcze nie dorosłeś do takich robótek". Przykre.

nie chce mi się już nic udowadniać tobie.... wiem co to jest suwmiarka, umie się nią posługiwać, a mistrzem w krytykowaniu innych, w przeinaczaniu moich słów , jesteś właśnie TY...nie uznawałem swoich wypocin za cuda lutnicze ,i też takiego zamiaru nie miałem ,po raz któryś tam z rzędu powtarzam, że nie jestem lutnikiem. Masz problem chłopie ze sobą i nie umiesz znieść faktu że komuś bez wykształcenia, bez zaplecza i wiedzy lutniczej udaje się coś zrobić
Odpowiedz
bassbubek, czy istniałaby możliwość obejrzenia jakiejś basówki, która wyszła spod Twoich rąk?
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(12-07-2013, 11:37 AM)zwinny napisał(a): bassbubek, czy istniałaby możliwość obejrzenia jakiejś basówki, która wyszła spod Twoich rąk?

http://basscity.eu/thread-4517-post-3675...#pid367589
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości