Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
(12-30-2013, 10:31 PM)Dex napisał(a): Zgadzam się. Zamiast mieć swój styl próbuje nieudolnie naśladować ojca. Na żywo wypadła strasznie.

Przecież to kompozycja ojca. Jak miała zaśpiewać - jak Stevie Wonder?Smile

Bardzo dziwnie śpiewa, ale ewidentnie wie co robi i potrafi.
Odpowiedz
Dodam tylko, że lubię Irka jako motor kapeli. Daje radę skubaniutki. Podobnie, jak reszta z resztą ;-)

EDYTA: Ajajaj. Ale fajne solo na saksie. I morda znajoma jakaś (znaczy nie osobiście) ;-)
Gram na nerwach.
Odpowiedz
na saksie Piotrek Baron Wink

co do wygaru Natalii, posłuchajcie tekstu, trochę wejdźcie w niego. Ona jest bardzo emocjonalną osobą i tak też traktuje to co śpiewa. Dla mnie jest w tym naturalna i dość niepowtarzalna. Lubie to!
Odpowiedz
No poznałem właśnie Barona. Najpierw po brzmieniu. Wg mnie najbardziej męskie brzmienie saksu w naszym kraju.
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Ciekawostka - jeden z moich paru ulubionych basistów, takich na których celowo się wzorowałem ma fajny kanał na jotobe. Gra numery swoje z nagraniem i osobno tłumaczy wszystko po kolei.

Good szijat.
Odpowiedz
(12-30-2013, 04:50 PM)Paweł Wszołek napisał(a): i taki basik to ja rozumiem, z resztą wszystko się zgadza...

Mi wokal nie pasuje, bo nie rozumiem za bardzo o czym śpiewa Rolleyes
Odpowiedz
(12-31-2013, 03:37 PM)herp napisał(a): Mi wokal nie pasuje, bo nie rozumiem za bardzo o czym śpiewa Rolleyes

Ja tak mam jak słucham Comy Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz
Jak nie wiadomo o czym, to na pewno o tym, że jest źle.
Odpowiedz
(12-31-2013, 03:31 PM)groza napisał(a):

Ciekawostka - jeden z moich paru ulubionych basistów, takich na których celowo się wzorowałem ma fajny kanał na jotobe. Gra numery swoje z nagraniem i osobno tłumaczy wszystko po kolei.

Good szijat.

Groza, rozwiń proszę Wink. ciekaw jestem.

pozdr J.
Odpowiedz
aaa wstawiłem link do kanału całego w embeda - sprytny jestem, nie ma co.

http://www.youtube.com/watch?v=BFdhLWtdbqE

Tye Zamora, Alien Ant Farm, powrócili ostatnio:

ja tam lubie takie granie bardzo.
Odpowiedz
No Tye jest kozak. nie mam pytań. linka AAF pożyczam Wink
Odpowiedz

Ja nie wiem, ale dziwnie gada ten Spector Wink
Odpowiedz
Fuj...
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
zajebiste granie bez napinki, super wersja tego kawałka, wg mnie o wiele ciekawsza od tej z albumu.

tak na marginesie, aż mi się micha cieszy jak na nich patrzę, bo widać, że się lubią, że wspólne granie sprawia im radość... jak ja bym chciał znaleźć takich ludzi - nie tylko zdolnych muzyków, ale też spoko ziomów, z którymi spędzanie czasu nie było by udręką. na chwilę obecną wydaje mi się to nieosiągalne. Undecided
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 20 gości