4x10, 2x10,1x15 itd... czyli wszystko na temat paczek
(01-04-2014, 10:55 AM)Burning napisał(a): Jedno mnie dziwi... dlaczego moja Deathmanu nie stwarza problemów?
Nie raz była grana 2dni z rzędu pod CLką rozkręconą "na 11"

Logika podpowiada, że mało seryjna produkcja, więc nierówny sprzęt i nierówne egzemplarze. Ty miałeś chyba 4x10 a Papabear 2x12, tak? To też jedna konstrukcja mogła być lepiej, druga gorzej wyliczona. Wszystko ma przecież wpływ Wink
Odpowiedz
Ja miałem od dmnf 410 na eminence z gwizdkiem a teraz mam 112. 112 brzmiała dużo lepiej, nie wiem jak będzie z nowym głośnikiem Big Grin
Odpowiedz
(01-04-2014, 10:55 AM)Burning napisał(a): Jedno mnie dziwi... dlaczego moja Deathmanu nie stwarza problemów?

Ta Twoja jest identyczna jak inne? Wydaje mi sie ze pisales ze masz inne glosniki
fender -> fender -> fender
Odpowiedz
mam chyba inny horn, głośniki te same ztcp
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

Bo się DEMANU przyłożył do zrobienia Twojej paczki... Moją robił na szybko... ponad pół roku...

Plus zatargi z Soundmanem, etc... ogólnie nie polecam DEMANU Wink

Za to w naprawie głośników polecam Sundmana Smile
Odpowiedz
(01-05-2014, 02:14 AM)Viking napisał(a):

Bo się DEMANU przyłożył do zrobienia Twojej paczki... Moją robił na szybko... ponad pół roku...

Plus zatargi z Soundmanem, etc... ogólnie nie polecam DEMANU Wink

Za to w naprawie głośników polecam Sundmana Smile

A co z Twoją nie tak?
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Głośniki u mnie zostają na 666%
kiedys przy nadmiarze kasy planuję korektę zwrotnicy i wymianę horna.
Ma ktoś namiar na Igorro? Tongue

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(01-05-2014, 10:44 AM)Burning napisał(a): Głośniki u mnie zostają na 666%
kiedys przy nadmiarze kasy planuję korektę zwrotnicy i wymianę horna.
Ma ktoś namiar na Igorro? Tongue

Alfik?
Odpowiedz
tez nie polecam demanu - mialem i bylo ciulowo. jak widzialem jak tu na forum coniektorzy sie paluja jak sa zajebiste to smialem sie do lez

FEnDER SRENDER!

Odpowiedz
Jak widać różnie bywa - ja jestem zachwycony Emotka_2755

Odpowiedz
Ja swoją "15 bez żalu zamieniłem a GK Backline 115 - tej samej klasy sprzęt, ale mi lepiej GK chodziło z Ampegiem, a kumplowi DMNF z Warwickiem Wink
Odpowiedz
była moda na forum na dmnf, ale przeszła jak każda inna
Odpowiedz
ja się nie poddaję modzie Wink
w studio paczka sprawdza się wyśmienicie, live zazwyczaj idę z DI, ale pod kątem słyszalności i jakości na scenie konkuruje z Edenem XLT

Odpowiedz
nie wiem, nie znam, się nie słyszałem
Odpowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=zJgb-usVYds
https://warsawdolls.bandcamp.com/album/t...och-szlamu
wkrótce wyjdzie Sunnata Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości