Efekty, Pedalboardy - zdjęcia, testy, opinie
Jo, gdzie można kupić velcro pasujące do pedaltrainowego? Albo to pedaltrainowe?
Wszystkie efekty poza jebanym stroikiem mam na rzepach, ale ten gnój sobie lata. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(02-11-2014, 09:41 AM)Doman napisał(a): Jo, gdzie można kupić velcro pasujące do pedaltrainowego? Albo to pedaltrainowe?
Wszystkie efekty poza jebanym stroikiem mam na rzepach, ale ten gnój sobie lata. mrgreen

velcro od Maczosa pasuje do pedaltrainowego Wink
Odpowiedz
Czy posiada ktoś tuner podłogowy KORG Pitchblack Plus albo ten zwykły? Zaginęła mi gdzieś instrukcja, zresztą chyba po angielsku była. Którym z wielu przycisków przestawia się częstotliwość dla dźwięku A ?

[Obrazek: A40240.jpg]
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz
Cytat:1 Press the CALIB button.
The display will indicate the current setting "CA40".
When the pitchblack+ is shipped from the
factory this is set at 40: 440 Hz.

2 Use the UP button or DOWN button to
specify the calibration.
40: 440 Hz 41: 441 Hz 42: 442 Hz
43: 443 Hz 44: 444 Hz 45: 445 Hz
36: 436 Hz 37: 437 Hz 38: 438 Hz
39: 439 Hz

Odpowiedz
(02-09-2014, 07:28 PM)artur napisał(a): ktos robił testy A/B Darkglassa b3 i b7?

kiedy w koncu ten bass whammy? ponoć połowa lutego?

Bebechy przesterowe są te same. B7K ma jeszcze EQ, Wyjście DI i tyle.
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
(02-11-2014, 08:44 AM)jetofuj napisał(a): Krzy Wski x GGG Brassmaster Emotka_2497

[Obrazek: file.php?id=18475&t=1]
[Obrazek: file.php?id=18474&t=1]

bardzo ładny. tylko nie lubię kabli od góry.
Odpowiedz
Czy ten darkglass ma lampę ? szukałem zdjęć w necie i mam tylko jedno które sugeruje jej obecność(albo mi się wydaje) bo w instrukcji obsługi tej na stronie producenta nie ma informacji.
[Obrazek: 332p8u9.jpg]
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
(02-11-2014, 11:55 AM)Viking napisał(a):
(02-11-2014, 09:41 AM)Doman napisał(a): Jo, gdzie można kupić velcro pasujące do pedaltrainowego? Albo to pedaltrainowe?

velcro od Maczosa pasuje do pedaltrainowego Wink

Dobra, na maczosa czasu ni ma, gdzie kupie samoprzylepny rzep w wawie i kable do cioksa Big Johna? Tak bardziej w okolicach centrum bo czarnuchuję w robocie i nie bardzo mam czas jeźdźić do okoła.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(02-11-2014, 08:08 PM)obserwacja napisał(a): Czy ten darkglass ma lampę ? szukałem zdjęć w necie i mam tylko jedno które sugeruje jej obecność(albo mi się wydaje) bo w instrukcji obsługi tej na stronie producenta nie ma informacji.
[Obrazek: 332p8u9.jpg]

Wydaje Ci się. Lampy nie ma. Zresztą, gdzie tam na zdjęciu mogłaby być lampa?
Odpowiedz
Myślałem o tym połyskującym na dole. Sam miałem w Markbassie little mark "lampkę" wysokości około 3cm. ale widać że to złudzenie.
Ibanez Blazer-Maruszczyk Elwood--AMP BH420--112 NoisyBox(Fatailpro)--Aphex Punch factory-Chaos Hotcake drive.
Odpowiedz
Lampy nie stwierdzono. Jak chcesz, mogę Ci zrobić foty, jak to wygląda w środku w przypadku B7K.
Odpowiedz
(02-11-2014, 08:17 PM)Asmo napisał(a): Lampy nie stwierdzono. Jak chcesz, mogę Ci zrobić foty, jak to wygląda w środku w przypadku B7K.

Zamawiam!

mrgreen

Jakbyś dał radę elegancko by było. Jakby jeszcze na fotach były detale... Smile
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz
[Obrazek: 5khgd4.jpg]
moja choineczka! : D
[Obrazek: pedal.jpg]
POLISH HATE / POLISH LOVE / KORG DT10

ALL BLACK! yeah!
Odpowiedz
A grał ktoś na floor podzie basowym z Line6 ? Na oko wydaje mi się że ma to wszystko czego basiście trzeba (envelope, oktawer, chorus, syntezator i kaczucha), natomiast nie wiem na ile się sprawdza brzmieniowo.
Odpowiedz
Raczej w kierunku m5/m9/m13 bym się kierował Wink
Fender Jazz Bass MIA, HB JB40FL -> Korg Pitchblack -> Boss OC-2 -> MXR Octave Bass Deluxe -> EHX Deluxe Bass Big Muff Π -> Marshall VBA 400 -> Marshall VBC 412

Alfik napisał(a):a może do rocka jak sama nazwa wskazuje zastosować jednak jazz basa
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości