03-13-2014, 04:09 PM
Dystrybucja Warwick
|
03-13-2014, 05:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-13-2014, 05:07 PM przez WarwickPL.)
każdy ma szansę, ale jak nie wygrasz, to od razu z wynikami, idzie kolejny konkurs
![]() Bass Whammy wraca ![]() ![]() Andy nagrał, krótką prezentację, można posłuchać na naszym fb.
Zapraszam do polubienia polskiego profilu dystrybucji Warwick na facebooku. Dzięki temu będziesz na bieżąco z nowościami, innowacjami, oraz lepiej rozeznasz się w muzycznym świecie.
https://www.facebook.com/wmusicdistributionPL
03-14-2014, 08:14 PM
Wy jesteście dystrybutorem Dunlopa, yo? Kiedy nowe produkty tegoż będą dostępne? Znaczy nowe kostki, struny...
03-14-2014, 08:52 PM
kiedy bass whammy u was bedzie dostepne?
kupując kostki mxr i struny dunlopa wspieram Warwicka? Super ![]() FEnDER SRENDER!
03-15-2014, 01:54 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-15-2014, 02:03 PM przez WarwickPL.)
@artur - tak jest!
![]() @Bisq - o które nowości konkretnie pytasz? jest tego trochę w tym roku, a daty bywają różne w zależności od produktu
Zapraszam do polubienia polskiego profilu dystrybucji Warwick na facebooku. Dzięki temu będziesz na bieżąco z nowościami, innowacjami, oraz lepiej rozeznasz się w muzycznym świecie.
03-15-2014, 06:14 PM
Wrócę do sprawy tunera pt-1, bo stronę temu podzieliłem się swoimi negatywnymi odczuciami na jego temat. Dziwna sprawa, dzisiaj podłączyłem go ponownie po długim czasie nieużywania i kurna, zaczął zachowywać się zupełnie inaczej - całkiem poprawnie. Bas ten sam co przedtem, struny też, potencjometrami nawet specjalnie nie kręciłem.
Stroił sprawnie i stosunkowo szybko, porównywalnie ze stroikiem z zooma B2. Całkowicie zadowalająco. Pokombinowałem trochę wpinając go w wyjście równoległe mxr m80, podłączając po drodze inne efekty (myślałem, że przedtem coś go zakłócało) i nic - działa sprawnie, obniżałem strój, podwyższałem - wszyskto gra i nie buczy. Dziiiiiwne. Jeśli ten stan się nie zmieni będę naprawdę zadowolony z tunera. Może faktycznie mam uszkodzony egzemplarz i gdzieś jest zimny lut czy coś w tym stylu.
szybko, głośno i nierówno
03-16-2014, 09:49 AM
xD Twoja sytuacja w takim razie bardzo dobrze świadczy o tym produkcie.. nie ma co
![]()
03-16-2014, 03:46 PM
Jeśli sytuacja powróci do tej z początku mojej znajomości z tym tunerem to będę miał przynajmniej podstawę do reklamacji. Do tej pory myślałem, że on po prostu działa tak ujowo i jest z definicji przymulony.
03-16-2014, 04:31 PM
03-16-2014, 05:05 PM
(03-16-2014, 04:31 PM)****** napisał(a):Korpusu w basie akurat nie woskowałem(03-13-2014, 02:37 PM)WarwickPL napisał(a): Spróbuj skręcić potencjometr Tone, to pomaga trochę zwiększyć dokładność i szybkość działania.Czyli pewnie działa jak należy tylko z woskowanymi korpusami ![]()
03-17-2014, 09:20 AM
Zapomniałem jeszcze dodać, że mamy WSZYSTKIE produkty Mooer - już na stanie!
@Bisq - podaję daty spodziewanej dostawy. Do tych dat trzeba jeszcze dodać 4 dni robocze (przesyłka do Polski) Primetone: 21.04.14 r. Tortex Jazz III XL: 15.05.14 r. Ultex Jazz III XL: 21.04.14 r. @Basstard: nie ![]() @robbas - Tak myślałem sobie po cichu, bo są osoby które piszę rzeczy zupełnie przeciwne.. w takim razie dzwoń do sklepu i reklamuj, a ja w imieniu firmy przepraszam, że trafił się produkt wadliwy.. staramy się takie sytuacje całkowicie wyeliminować.
03-17-2014, 11:44 AM
odbiegne od tematu i napisze że śmieszą mnie wasze próby pojazdu na warwicka przy każdej możliwej okazji. Ja używam gitary tej firmy mam wzmaka tej firmy i jakoś mi wszystko pasuje. Przymierzam sie do kupienia kilku kostek tej firmy i tu mam pytanie do dystrybutora, są gdzieś filmiki z efektami od was??
Krytycy na chuj mi skoczyc moga, jestescie jak pies ktory goni wlasny ogon, ide swoja droga na swoj sposob slowo po slowie i klade spocona lache naa to co kto o mnie powie
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości