Bassturbacje 2014
(04-11-2014, 09:31 AM)herp napisał(a):
(04-11-2014, 09:07 AM)quniq napisał(a):
(04-11-2014, 07:41 AM)herp napisał(a): Od 11 - 1 w nocy, a drugi dzień gdzieś do 19...

Odpowiedzią wyczerpałeś temat w ten sposób, że nic nie zrozumiałem. Big Grin

DWA DNI

Sobota: 1100 - 0100

Niedziela: 1200 - do ok. 2000

Dziękuję. :*

Jeżeli ktoś nie ma noclegu, a nie przeraża go wizja godzinnego dojazdu, to mogę zaoferować kawałek ciepłej podłogi, tudzież wanny u siebie na Kabatach.

Odpowiedz
Stanislav:

Będe jechał z metra ursynów, Zabieraj się, miejsc mam 5.

Ja, Dexu, Dragonaut. Zmieścisz się. mrgreen

Dragonaut:
Spoko. Smile
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
(04-10-2014, 07:28 PM)herp napisał(a): Przypominam LISTA

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...ring#gid=0

Odpowiedz
Dobra, ja mam komplet w samochodzie.

Ja, Dex, Dragonaut, Stanislav i Majonez.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
Nikt z Katowitz? ;_;
Cytat:Prymy, srymy, septymy, kostka, palce, precel, patriot, ampeg, swr - chuj mnie to wszystko obchodzi, i tak zagram to tak, ze będzie słyszalne moje podejście do basu i muzyki i to jakim jestem człowiekiem.
trade comfort for identity
drown me in kerosene
Odpowiedz
Ja jechalbym z Katowic, ale mam grania przez caly maj wiec odpadam.
outreband.com

Odpowiedz
Niestety, grania jak wyzej.
Odpowiedz
Ktoś z Wrocławia byłby chętny? Rozważam jeszcze przyjazd, bo nie wiem jak z robotą będzie, ale jakby ktoś z Wrocławia był chętny to bym się jakoś spiął mocniej, żeby przyjechać. Jedną osobę mógłbym zabrać 'ze skromną' ilością sprzętu. Smile

A czy na liście serio ktoś napisał, że chciałby ograć Hartke HA3500 czy ktoś sobie żarty robi? Bo jak coś to mógłbym wziąć HA5500.

Mam:
Markbass 210HF (jakby ktoś miał 1x15 Markbassa to chętnie bym posłuchał obydwóch grających razem).
Hartke HA5500
Ibanez SR505 (z okolic 2008 roku, nie chce mi się sprawdzać, w każdym razie 'nowy' - koreańczyk o ile dobrze pamiętam)
Legend Jazz Bass na pickupach Entwistle. (tego to bym chętnie porównał w sumie z "Mrokowymi" japończykami i z jakimś Fenderem USA)

Kogoś coś interesuje z tego? Wink
Odpowiedz
(04-11-2014, 08:08 AM)Doman napisał(a): Wypełniłem,

Dexu, moge Cie kimnąć.

Ok. Śpię w końcu na kanapie! mrgreen
Odpowiedz
Być może przyjadę z kolegą z Poznania, weźmiemy jeszcze Fendera Jaco Pastorius jeśli Adam pojedzie. Możemy zabrać też głowę GK, ale nie wiem czy ktoś będzie chciał to macać.
Odpowiedz
VOLCIK: Dopisz się do docs.google Wink

Możliwe że będę miał jakieś Juwenalia do zagrania, jak się nie pokryją terminy to będę Smile
Odpowiedz
Dopiszę się jak będę 100% pewny co do przyjazdu. Smile

Ma ktoś namiary na jakieś tanie noclegi w pobliżu? Albo może ktoś byłby w stanie przekimać 2 osoby (ja jako gabaryt A, zmieszczę się gdzieś pod telewizorem albo coś)? Wink
Odpowiedz
Uwaga: potwierdzam Termin 17 - 18 Maja

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz
Super Smile Ja potwierdzam więc że będę. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
Pięknie!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości