Liczba postów: 420
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Przepraszam, źle zrozumiałem. Chodziło o ten specyficzny montowany pod kluczem.
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
Niestety ten zintegrowany z tuleją reatiner nie jest ztcw dostępny oddzielnie.
Robię jak radzi groza - jeden obwój więcej na A (u mnie G)
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam:
BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Liczba postów: 3808
Liczba wątków: 21
Reputacja:
5
Ile kosztuje wymiana siodełka na mosiężne u Witwy? I czy warto właśnie tam, ew. gdzie indziej w rejonie Wawy?
Reputacja:
5
No wolałbym tak, ale chciałbym zobaczyć, jakie są efekty tej jego pracy. Bo siodełko chcę, żeby było równie cienkie jak oryginalne, a nie nagle 2x grubsze.
Liczba postów: 10366
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
To mu to wytłumacz, to nie Fatyga, że ci zrobi zupełnie inne "bo takie miał" albo "bo myślał, że ci się bardziej spodoba takie niż takie jak mówiłeś".
Reputacja:
5
No mam nadzieję, bo pan F. się nie popisał przy montażu mosiądzu w dawniejszym moim basie :/
Liczba postów: 1254
Liczba wątków: 13
(04-13-2014, 08:50 AM)Burning napisał(a): Niestety ten zintegrowany z tuleją reatiner nie jest ztcw dostępny oddzielnie.
Robię jak radzi groza - jeden obwój więcej na A (u mnie G)
Ten retainer mozna dorobic w dziesiec minut . Dziwie sie , ze jeszcze nikt tego nie robi...
Liczba postów: 4394
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Tak swoją drogą, wie ktoś czy da się u lutnika pomalować gitarę taniej niż za 3 stówki, bo tyle widzę zwykle w cennikach? Jestem w tym temacie zielony, a chciałbym pomalować gitarę wartą niewiele więcej nie niszcząc jej przy tym...
Chcę złapać Epi EB-0, dać mu kolor vintage white i płytkę tortoise. Szkoda że nie zdążyłem na tego co Zbycho sprzedawał, ale kasa musiała pójść na przegląd.
Rickenbacker 4003 | Rickenbacker 360 | Wal Mk I copy | Hofner 500/1 | Bass VI | Epiphone EB0
Hammond L100 | Leslie 760
'69 Fender Bassman 50 | '69 Zelmer 100 | '67 Sunn Sonic
'73 Fender Bassman Ten | 70s Fender Twin Reverb | Vox AC30
Liczba postów: 883
Liczba wątków: 13
Reputacja:
22
Ten mój jest cały czarny, i gryf i główka też, więc malowana by musiała być cała, a co wtedy z logo EPI?
http://nagrywamy.com/
Squier Precision MiJ SQ '84, Lester Precision, Ibanez Soundgear MiJ '91, Harley Benton PB-20, Fender Bassman SP3100, Carvin R600, TC Electronic BG250, Boss CS2