Bassturbacje 2014
(04-16-2014, 10:06 PM)Bisq napisał(a):
(04-16-2014, 08:02 PM)herp napisał(a): Stęskniłem się za Waszymi dupami!

fix'd mrhomo

Ciii, bo się wyda mrbrylant
Odpowiedz
Jakby to była jakaś tajemnica...mrgreen

Ktoś ma jeszcze miejsca noclegowe? Emotka_2403
Odpowiedz
JA, na Kabatach. Niestety minusem jest godzinny dojazd pojazdami ZTMu, ale plusem jest całodobowe tesco, więc idzie zachlać mordę po zachlaniu mordy na miejscu.
Odpowiedz
ja, jak potwierdzę, że będę, będę mógł odstąpić parę miejsc
OO==++
Odpowiedz
(04-17-2014, 05:33 AM)barabas napisał(a): Jakby to była jakaś tajemnica...mrgreen

Ja mam, na Białołęce. Jedno Herp już zajmuje mrbrylant drugie, na materacu na podłodze wolne. Dobrym tempem (tj. 130km/h) jest się tam w pół godziny.
Odpowiedz
(04-17-2014, 07:24 AM)Maciejeq napisał(a):
(04-17-2014, 05:33 AM)barabas napisał(a): Jakby to była jakaś tajemnica...mrgreen

Ja mam, na Białołęce. Jedno Herp już zajmuje mrbrylant drugie, na materacu na podłodze wolne. Dobrym tempem (tj. 130km/h) jest się tam w pół godziny.

jak z Herpem, to bierę mrbrylant
Odpowiedz
ej ! ja chciałem z Herpem ;(
Odpowiedz
(04-17-2014, 08:02 AM)yacoob napisał(a): ej ! ja chciałem z Herpem ;(

Chcieć to Ty sobie możesz
Odpowiedz
Warszawiaki jako, że macie remonty dworców mój pociąg będzie się zatrzymywał na stacji Warszawa Gdańska - kto by miał najbliżej żeby mnie lub mnie z Bjarnim zgarnąć do Piaseczna?
Odpowiedz
Ja bym miał najbliżej pewnie.
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
szczególnie, że w weekend możesz gdańskim śmignąć, zamiast północnym.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(04-23-2014, 02:28 PM)Burning napisał(a): szczególnie, że w weekend możesz gdańskim śmignąć, zamiast północnym.

Tylko, że jak pojadę północnym, to po drodze na gdański mam trzy, może cztery skrzyżowania ze światłami, a jak pojadę gdańskim, do po drodze na dworzec mam tych skrzyżowań pewnie z dziesięć mrgreen
Odpowiedz
Imho ciężko złapać czerwone na Jagiellońskiej, a nie lubię jeździć po bielanach Wink
ale co kto woli.

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(04-23-2014, 03:02 PM)Burning napisał(a): Imho ciężko złapać czerwone na Jagiellońskiej, a nie lubię jeździć po bielanach Wink
ale co kto woli.

Na Jagiellońskiej może o światła ciężko, ale nie zapominaj, że mam jeszcze Modlińską do przebycia. A na Wisłostradzie świateł nie ma.
Odpowiedz
racja Emotka_2755 Zapomniałem jak daleko mieszkasz c:

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości