Bassturbacje 2014
(04-16-2014, 12:28 PM)herp napisał(a):
(04-15-2014, 09:32 PM)herp napisał(a):
(04-11-2014, 01:42 PM)herp napisał(a):
(04-10-2014, 07:28 PM)herp napisał(a): Przypominam LISTA

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?...ring#gid=0

Podbijam, lista Emotka_2755

Podbijam once again, żeby na każdej stronie była mrgreen

Drobne podbicie Wink
Mam pewność, będę 1 dzień, wezmę kolegę z Mayonesem Forum Pi, Hartkacza nie zabiorę bo zostanie na Jam Session...

Jak do soboty ogarnę obsługę Source Audio Envelope Filter to wezmę mrgreen
Odpowiedz
dopisałem się
low, jasiekl - z jakiej dzielni jesteście, to może mam po drodze?
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Ja w sobotę ruszam z Mokotowa, w niedzielę zaś z okolic Rembertów/Marysin (Marsa, będę tam na Autonostalgii). Wiem, że chcą ze mną jechać Bisq, Goły i Qniq, nie wiem tylko który kiedy. I wszyscy naraz zapewne nie wezmą - ze względu na obasowienie mogę brać 2 ludków za 1 zamachem (część tyłu będzie złożona).
Odpowiedz
Dobra, ja ruszam w sobotę z metra ursynów. Z tego co pamiętam zabieram Stanisława,Majonesa, lowa i... to chyba wszystko. Potwierdzać mi się. mrgreen

EDIT: Zapomniałem o majonesie.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz
Doman, jeżeli zabrałbyś mnie, to basstard miałby z głowy wyrzucanie ludzi z samochodu. Smile
Odpowiedz
Ja zabieram z gdańskiego Dexa i Barabasa(?). 8:30 plz, potwierdźcie.
Warwick Corvette $$ -> SWR SM400
Odpowiedz
Ja zapewne zostawię min. 2 basy w Alfikowie na noc, tak więc wracać w sobotę i jechać w niedzielę będę "na pusto" i jeśli brany podówczas skład osobowy będzie niewyposażony w obasowienie, to mogę wziąć i 3 osoby. Ale do Piaseczna w sobotę i do W-wy w niedzielę - max 2.
Odpowiedz
quniq:
Nie wiem jak bedzie z powrotem, bo wtedy Dex wsiada (kima u mnie), ale tak to spoko.
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
I chuj, nie dam rady nawet na jeden dzień dojechać... Emotka_2414
Odpowiedz
No to nie pomacam Cię po brzuszku... Sad

ZON ma już nowe struny, ale nie bójcie się, warwole czerwone. :mgreen:
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
Odpowiedz
(05-15-2014, 11:13 AM)Doman napisał(a): Dobra, ja ruszam w sobotę z metra ursynów. Z tego co pamiętam zabieram Stanisława,Majonesa, lowa i... to chyba wszystko. Potwierdzać mi się. mrgreen

EDIT: Zapomniałem o majonesie.

potwierdzam! Smile
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Gdzie najbliżej Piaseczna można przespać się jedną noc? Smile
Odpowiedz
W wawie?
Odpowiedz
Basstard: Ja najchętniej na dwa dni bym pojechał, sprzęt mógłbym zostawić w studiu. Ale jeśli miałbym wybierać to sobota.
Tradycyjny J-BASS B-HOOD member no. 2
Broda B-hood #11

(03-11-2013, 11:07 PM)Brylant napisał(a): [Bisq_mode=on]
Ale wszystko jest chujowe...
[Bisq_mode=off]
Odpowiedz
(05-15-2014, 11:03 AM)Burning napisał(a): dopisałem się
low, jasiekl - z jakiej dzielni jesteście, to może mam po drodze?

Muranów, ewentualnie Stara Ochota. Tzn. mogę sprzęt wcześniej dostarczyć w te miejsca.
Ja sam mogę się zabrać kolejką, z tym, że sprzętu mam wziąć wch... byłyby tego 2 hardcase z basami na dżiele + kolumna/wzmak nexusa mogę dotaszczyć na plecach.
OO==++
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości