ThermiT
Mięsisty basik, fajne intro. muza? przypominaja sie szczeniackie czasy Smile bardzo dobrze nagrane, zaaranżowane. szczere gratulacje Smile
Odpowiedz
Na BEF 6 kombinujecie?Wink
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz
struny hartke na nagraniu ?
Odpowiedz
Bartoshek, co to 'BEF'?
Swits, dzieki za mile slowa. Nie, tam Hartke nie uzywalem.
Odpowiedz
Brutal East
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz
No, pewnie nas tam zglosil nasz czlowiek Wink
Odpowiedz
Night Driver na propsie. Fajnie, że przestaliście udawać kapelę thrash metalową i gracie to co wam siedzi w sercu. Poza tym gracie u mnie w mieście na Live Mess Festival Big Grin Ale raczej mnie nie będzie, ze względu na kilka nieporozumień na linii organizator - RD. Przejdę się pod kino pogadać z wami i wypić jakieś piwko.
Charvel Model 2B
Charvel Eliminator
Aria ZZB Custom
Odpowiedz
Gdzie wczesniej miales udawanie? Chyba, ze to zart. Zawsze gramy to co nam odpowiada. Dla jasnosci.
Odpowiedz
Granie thrashu nie słuchając go jest dla mnie udawaniem.
Charvel Model 2B
Charvel Eliminator
Aria ZZB Custom
Odpowiedz
Udawanie jest wtedy kiedy ktoś nie gra a mówi ze gra Tongue
Odpowiedz
(06-15-2014, 09:46 PM)Kotwa napisał(a): Granie thrashu nie słuchając go jest dla mnie udawaniem.

Encephalopathy jest dla Ciebie pure thrashem?

Slucham Metallicy, Overkilla i Megadeth i oprocz paru innych starych wyjadaczy, twierdze, ze cala reszta to popluczyny po najlepszych i nic nie wnoszaca thrashowa papka. Sluchamy od Garego Moora, Davisa, Led Zeppelin do King Crimson, przeplatajac to z thrashowymi klasykami chociazby i wychodzi nam taka muzyka. Proste. I w dupie mamy to, czy pasujemy do hord/trendow metalowych czy nie. Robimy to, co nam sie podoba i na co mamy ochote.

Nasz perkusista glownie slucha jazzu. Tak, jako bonus.

Uwielbiam nastawienie 'true' metalowcow.

Po co klasyfikowac! albo sie podoba i sie slucha, albo nie!
Odpowiedz
Fabian zdradził thrash olaoboga Big Grin Jak dla mnie idzie to w dobrą stronę i im więcej was słucham tym bardziej mi się podoba! Smile Zawsze miałem bekę z true thrashowców czyt DH mrgreen
Odpowiedz
Czy jak ja słucham głównie redneckiego bluesa, a gram w Boso, to też nie jestem dla kogoś true? mrgreen Metalheadzi mają czasem śmieszne podejście do muzyki. mrgreen
Odpowiedz
(06-16-2014, 08:46 AM)zakwas napisał(a): Czy jak ja słucham głównie redneckiego bluesa, a gram w Boso, to też nie jestem dla kogoś true? mrgreen Metalheadzi mają czasem śmieszne podejście do muzyki. mrgreen

Zakwas, bo metalowość to stan umysłu jest. Nie bez kozery nasi przodkowie ukuli określenie "zakuta pała" mrgreen
Odpowiedz
Ja osobiście używam określenia "kwadratogłowi" w stosunku do ludzi zaślepionych jednym gatunkiem muzyki jako słusznym i nienaruszalnym. Wink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości