Graj(mi)dół 2014
Update, rozpisałem wszystko na godziny, mogą się niektóre punkty przestawić jeszcze, ale tylko delikatnie. Wink

I jeszcze lista sprzętu od Handboxa:

Głowy:
Red Fighter
R-400
Fortec Head 400
Komba:
Fortec 412
Miccrus
Kolumny:
1x12
2x10
1x15
1x18

Z kolumnami sprawa może się zmienić w związku z kubaturą auta. Wink
Odpowiedz
Jest szansa, że pojawię się w niedzielę. Mogę przygarnąć kogoś na trasie Bełchatów-Piotrków-Łódź.
Odpowiedz
ja pewnie tylko sobota.. ewentualnie w niedziele przed proba sie tez pojawie Smile
Odpowiedz
Jakbym wiedział jak dojechać to bym się może wybrał. Jak dotrę do Łodzi to wyślecie po mnie limuzynę?
Odpowiedz
Zakwas poratuj mapką Big Grin
Odpowiedz
tylko dwie godziny na testowanie sprzętów od grubasa i handlarza? ;////
Charvel Model 2B
Charvel Eliminator
Aria ZZB Custom
Odpowiedz
(06-12-2014, 06:30 PM)MrPapaBear napisał(a): Jakbym wiedział jak dojechać to bym się może wybrał. Jak dotrę do Łodzi to wyślecie po mnie limuzynę?

(06-12-2014, 07:26 PM)yacoob napisał(a): Zakwas poratuj mapką Big Grin

Są w poprzednim wątku, później poprzeklejam.

(06-12-2014, 09:32 PM)Kotwa napisał(a): tylko dwie godziny na testowanie sprzętów od grubasa i handlarza? ;////

Będzie więcej, już gadałem z Mrokiem w tej sprawie.
Są mapki. Wink
Emerpepeabear - z jakiego dworca będziesz startował? Bo większość pociągów i tak staje w Zgierzu jak co. Jak pociąg i Łódź Kaliska, to najwygodniej jest wsiąść w autobus nr 6, ale zgierski, który do Łodzi jeździ. Jedzie długo, ale skutecznie. Wink
Odpowiedz
Sprawdziłem i pociągiem bezpośrednio do Zgierza dojadę więc spoko. Nawet mama mnie na ten wyjazd namawia, ciekawe jaki ma w tym interes..
Odpowiedz
Z dworca w Zgierzu wrzuciłem mapkę, idzie się jakieś 12 minut spacerkiem do MOKu.
Odpowiedz
Strasznie żałuję, że mam wtedy sztukę - ale udało mi się wydębić tylko jeden weekend w miesiącu "wolny" na koncerty ze Spare Bricks.
Impreza zapowiada się "grubo"
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
Być może ja będę jechał samochodem. Mogę zabrać max 4 osoby z Warszawy. Pojechałbym w sobotę, a wrócił w sobotę. Jakby ktoś był chętny, to zapraszam. Na razie tak na 80%, bo to zależy co się zesra w firmie w tym miesiącu.
Odpowiedz
Case Studio Sklep drugiego dnia przywiezie dla was kilka rzeczy od TAURUS Amp. THD 450 T, dwie paczki 4x 10, i 1 x 15, BL450 + 2 x10, nowość Cube 300 oraz efekty ze stajni delay, octaver, compressor, chorus, preamp Tdi i pewnie jeszcze jakieś drobiazgi.
Odpowiedz
Nocleg opłaca się na miejscu czy przelewem?
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Zdaje się, że znaczna większość ludzi opłacała na miejscu.
Odpowiedz
Czy ktoś ma możliwość i byłby uprzejmy pomóc koledze o nicku Husky przewieźć paczkę 2x15 z Zakwasowa do Brwinowa/Warszawy po imprezie?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości