Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
(07-01-2014, 11:11 AM)yarzenioova napisał(a): Zagrane ślicznie ale główka basu Federico powoduje, że bardzo źle się czuje.Protetyka powinna być też stosowana w instrumentach muzycznych.

Stopa cukrzycowa po częściowej amputacji! mrgreen
Odpowiedz
Otto Williams z nienajszpetniejszym brzmieniem mrgreen
"Some people like cupcakes better. I for one care less for them!"
Odpowiedz
(06-13-2014, 09:45 AM)Login napisał(a):
(06-13-2014, 08:14 AM)yarzenioova napisał(a):
Władek z ekipą zrobili świetny album. Pare na prawde inspirujących linii.

Naprawdę.

To jest naprawde swietne. Nie znalem wczesniej. Codziennie cos nowegoSmile Warto zyc!

Dla mnie Jimmi Haslip ma piekne brzmienie. Nie wspominajac o takich rzeczach jak artykulacja czy timing. Ciekawostka jest, ze nauczyl sie grac na gitarze basowej podobnie jak Jimmi Hendrix na g.el - leworeczny z najgrubszymi strunami u dolu. Jimmi miedzy innymi gra na basach WynGuitars. Robi je go gosciu co sie nazywa Randall Wyn Fullmar. Na YT jest material, w korym arcyciekawie opowiada i pokazuje jak buduje swoje gitary - "How to Build a Bass Guitar". Wydaje sie byc solidnym lutnikiem. W stanach bardzo ciezko jest je kupic z drugiej reki, bo kto je raz kupi nie chce sie pozbywac! Sa cudowne. Pozdrawiam
https://soundcloud.com/pawel-2-1
|Fender Jazz Bass Standard 95'|Maruszczyk Frog Omega 5a|TC Electronic RH450/RS212/TC Electronic Desktop Konekt 6|
Odpowiedz
W pierwszej połowie lat 90 brzmienie Haslipa mi się bardzo podobało, ale jakoś po latach nie wytrzymało próby czasu u mnie Wink A gościa lubię.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Będzie z małego gwiazda! Big Grin

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
Miałem zrobić coś Maidenów na YT, zastanawiam się czy jest sens... ;/

Odpowiedz
Jak się koleś wyluzował, to daje radę! Ekstra Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Zakwas: Taki wykon ciężko będzie przebić Huh Może lepiej Master of Puppets wiadomo kogo? Wink
Odpowiedz
(07-17-2014, 07:31 AM)paluch1986 napisał(a): Zakwas: Taki wykon ciężko będzie przebić Huh Może lepiej Master of Puppets wiadomo kogo? Wink

No tak, tylko że wtedy
Warwick->Warwick->Warwick.

[Obrazek: sFxH1j7l.png]
Odpowiedz
Aval: Może być i w takiej wersji Wink Tylko Electric Uncle Sam Primusa nie róbcie, bo to jedyne co nagrałem i wrzuciłem na yt mrgreen
Odpowiedz
to chodzi o to, żeby kogokolwiek przebijać? to jaki jest sens nagrywać cokolwiek Wink
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Oczywiście, że nie, ale głupio byłoby zagrać gorzej niż gość bez rąk i nóg... Wink
Odpowiedz
Całkiem spoko porównanie, ale:
1. Nie wiem, po kiego na fretlessie gra na obu pickach
2. Nie wiem, po kiego na MM SR slapuje w trybie szeregowym

Gram na nerwach.
Odpowiedz
(07-18-2014, 10:53 AM)miklo napisał(a): Całkiem spoko porównanie, ale:
1. Nie wiem, po kiego na fretlessie gra na obu pickach
2. Nie wiem, po kiego na MM SR slapuje w trybie szeregowym

A ja go doskonale rozumiemSmile
Odpowiedz
Dla mnie fretless lepiej gada z bridża, a SR do slaperki tylko w trybie równoległym Big Grin Chyba, że miało być tendencyjnie Wink
Gram na nerwach.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości