Liczba postów: 2419
Liczba wątków: 36
Reputacja:
1
Oba są ok, nie miałem styczności z tak krótkimi, ale miałem/mam kable obu firm i byłem/jestem zadowolony.
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Die hardy są pancerne i dają radę jak nic. mam taki 3m - od 3 lat nie widać śladów zużycia, i od roku 15cm złączkę. fakt są trochę sztywne - jednym to przeszkadza innym nie, mi nie i jestem zadowolony.
Liczba postów: 993
Liczba wątków: 6
Polećcie mi jakiś zawodowy kabel instrumentalny
Dużo słyszałem o monsterach i labodze ale moze sa jeszcze jakieś kable lepiej przenoszące sound itp ?
Liczba postów: 3066
Liczba wątków: 30
Reputacja:
5
jb90 dużo już tu zostało napisane na temat kabli, jakieś 8 stron, warto przejrzeć. Ja, gdybym miał kupować nówkę, to zdecydowany jestem na Labogę. Ale jak będę potrzebował nowego, to sobie sam zrobię (pewnie dwa różne - coby jakieś doświadczenie wnieść do forumowych zbiorów).
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców.
blue colander stompboxes
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
jb90 z tego co widziałem to masz kabel LEEMa. Też taki posiadam i szczerze mówiąc moim skromnym zdaniem ten wcale nie ustępuje jakąścią Monsterom.
Liczba postów: 2825
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Die Hard - ilu moich znajomych miało, tylu narzekało, że się psują. Tam jest jakaś wieczysta gwarancja, czy coś, ale cóż to za pociecha jak w środku gigu musisz kombinować nowy kabel?
Samoróbne nie zawiodły mnie nigdy.