Efekty, Pedalboardy - zdjęcia, testy, opinie
(09-18-2014, 07:46 AM)mazdah napisał(a): Boosta wstawiłbym za OC-2, łatwo mu wejście przesterować - u mnie np. nie może grać wpięty w pętlę.

Wczoraj kombinowałem z kopią catalinbreed SFT jako boosterem, no i poza większym niż przy boosterze przesterem, rzeczywiście lepiej brzmi za oc2.
Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212
Odpowiedz
[Obrazek: DSCN8983.JPG]

mrgreen
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
co to?
Stingray4/Tokai Jazz Bass/Greco Precel/Microkorg ->Korg Pitchblack - BF2 - OC2 - OC2 - LPB-1 - CEB - Zoom ms60B - DigiTech bass synth wah - mooer slow engine - TC flashback - SA Manta - Joyo American - Joyo ult drive - Digitech Jamman Stereo -> ASH ABM 300 -> TC RS212
Odpowiedz
Nie mam pojęcia - przypadkowe zdjęcie z sieci.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
Toż to preamp BTB! Emotka_2506
Odpowiedz
Różowy woreczek = wersja doodbytnicza!
Odpowiedz
Chciałem tylko powiedzieć, że w moim pedalboardzie zagościł na stałe przester. Po przerobieniu kilku pozycji wreszcie mam coś co brzmi i nie zawaham się tego użyć!

A co to? Taurus Abigar!!! Big Grin
Brawa dla twórców! Emotka_2934

Teraz czas na poszukiwania oktawera... Smile
Zapraszam na stronę mojego bandu Omni mOdO- http://www.facebook.com/OmnimOdO
Odpowiedz
Może też Taurus?
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(09-20-2014, 08:32 AM)Majek napisał(a): Teraz czas na poszukiwania oktawera... Smile

Poga polecam. Chodzi w całym zakresie menzury instrumentu.
Odpowiedz
(09-20-2014, 08:36 AM)bratekr napisał(a): Może też Taurus?
Nawet nie wiedziałem, że mają Smile

Zresztą nawet jakaś nowa seria White się pojawiła... to lepsze czy gorsze od silver?

Będzie trzeba gdzieś tego oktawera poszukać i przetestować.
Odpowiedz
Ty grasz na MM aktualnie? Sprawdź ten oktawer Taurusa jeżeli tak, może trafić w Twój gust również.
Dla mnie najlepszy oktawet to MXR. Wink
Odpowiedz
(09-20-2014, 10:38 AM)zakwas napisał(a): Ty grasz na MM aktualnie? Sprawdź ten oktawer Taurusa jeżeli tak, może trafić w Twój gust również.
Dla mnie najlepszy oktawet to MXR. Wink
Od kilku lat mam Stingraya i chyba nigdy nie zmienię Smile

Z MXRem miałem problem. Nie wiem czy to była kwestia sygnału z basu, czy mojej techniki, ale gubił się. Nawet na nowych strunach.
Odpowiedz
(09-20-2014, 08:46 AM)Majek napisał(a):
(09-20-2014, 08:36 AM)bratekr napisał(a): Może też Taurus?
Nawet nie wiedziałem, że mają Smile

Zresztą nawet jakaś nowa seria White się pojawiła... to lepsze czy gorsze od silver?

Będzie trzeba gdzieś tego oktawera poszukać i przetestować.

Zlap Grozę ba fejsie, albo poszukaj jego postow w tym wątku.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Własnie podłączyłem moją kopię SFT Catalinbreed do 18V zamiast do 9V i różnica jest KOLOSALNA!!!!
EDIT: mam nadzieję, że skoro to kopia to się nie spali Tongue
Odpowiedz
Proszę bardzo mrgreen
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości