Prywatna cukiernia wujka jabłecznika.
paka

Chyba masz rację, nie doczytałem początku Smile
Słuchajcie - żeby była jasność - to ja tutaj wstawiam zdjęcia mryellow

A sadovskiego grubego bym pomacał... Marzy mi się taki basik (ale 4ka) od jakiegoś czasu. Poszło pw. Emotka_2755
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Ściągam sprzęt z Usa. Info na pw.
to może napisz to w pierwszym poście. jakiś regulamin tego wątku.

A jak często będziesz wstawiał tu foty?
moze nie popadajmy w przesadyzmy, liczy sie zabawa;D
no, ale po co nam drugi, a nawet 3 wątek ze zdjęciami?!
Jezus, dodałem w pierwszym poście sygnał co i jak Wink

@Unclefucker: z przyjemnością cię spotkam, a raczej twojego jazz'a mrgreen
Mazdah napisał(a):Instrument powinien dawać "kopa" za każdym razem kiedy go bierzesz do ręki. Nie tylko kiedy go po raz pierwszy rozpakowujesz z pudła albo przez pierwszy tydzień-dwa-miesiąc-rok grania. Jeśli możesz przejść obojętnie obok wiosła wiszącego na ścianie/stojącego na stojaku, to znaczy, że coś jest nie tak.

Temat bez sensu. Jeśli dbamy o porządek i wywalamy 'RIP Jaco', to tego też nie powinno być.
(09-29-2010, 02:24 PM)low napisał(a): Temat bez sensu. Jeśli dbamy o porządek i wywalamy 'RIP Jaco', to tego też nie powinno być.

bez urazy dla Jabłecznika Emotka_2403 - bo temat sam z siebie fajny, popieram kolegę wyżej. Moim zdaniem jest to troszkę nie fair w stosunku do np. tematu o Jaco. Albo traktujemy wszystkich równo, albo w ogóle.

Emotka_2755
Have no power in your cock?
You will find it in funk-rock!
www.facebook.com/manufunktura
Ale Jaco nie żyje Wink
zaloz bloga, linki w zdjeciach sprzetu, problem solved
gruby:
A gdzie Twoj slawny BTB? Big Grin Big Grin Big Grin
Cort, nie BTB Smile
a o czym jest ten temat?
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
No tak, syf się robi taki, że rzeczywiście temat pozbawiony sensu. Dzięki.

jabłecznik: zdjęcia świetne, dlatego szkoda by było żeby przepadły, więc jeśli możesz to wrzucaj je do tematu zdjęcia sprzętu.

A ten temat zamykamy.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości