Klinika GASu
Spector NS-2 Sad Musiałbym nerkę sprzedać żeby go kupić Confused
[Obrazek: XUKeGm.gif]
Odpowiedz
(02-22-2015, 03:37 PM)Dex napisał(a): Fender Roger Waters GAS GAS GAS
[Obrazek: fender_Waters_P_blk.jpg]

Jako kolekcjoner powiem że warto Big Grin
Egzemplarz który macałem miał piękne, tłuste, mięsiste i ciemne brzmienie. Może nie do końca takiego precla oczekiwałbym jako moje główne wiosło, ale jako "Numer Dwa" bym przytulił.
Odpowiedz
Podpisuję się - świetne basiwo, byłem zaskoczony jak go wziąłem do łap. Naprawdę zacnie gada.
Odpowiedz
Ja też ja też takie chcę Smile Nie wiem po co, ale mi się strasznie podoba Big Grin Choćby jako backup, albo z dropem.
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
Odpowiedz
(02-22-2015, 05:49 PM)mazdah napisał(a):
(02-22-2015, 03:37 PM)Dex napisał(a): Fender Roger Waters GAS GAS GAS
[Obrazek: fender_Waters_P_blk.jpg]

Jako kolekcjoner powiem że warto Big Grin
Egzemplarz który macałem miał piękne, tłuste, mięsiste i ciemne brzmienie. Może nie do końca takiego precla oczekiwałbym jako moje główne wiosło, ale jako "Numer Dwa" bym przytulił.

Fabianowy, jak mniemam?
Kurdęsz, ależ bym jakiegoś dobrego precelka przytulił... Ten kciukowy, który był na spotkaniu u Adama ostatnio po prostu ZMIÓTŁ. Imho tylko Wal się przy nim bronił.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
Ci co kupili Wal'a po "taniości" mają się z czego cieszyć:
"Standard prices start at:

Wal 4-string Mk1 - £4050
Wal 4-string Mk2 - £4250 (5 string version optional)
Wal 4-string Mk3 - £4250 (5 and 6 strings versions optional) "

Oraz:
"Total build/delivery time is dependent on final specification, and is currently estimated at up to approximately 20 months, from receipt of deposit. "

Ye be warned.
Odpowiedz
ceny bez zmian od jakiegoś czasu... okres oczekiwania niewiele dłuższy, niż gdy się interesowałem (z zamiarem bycia pierwszym na forum Tongue )
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Jak ja się ostatnio interesowałem było jakieś 3600 chyba. :/
A to było jakoś jesienią 2014 jak JAAC'e zagoniłem z MK2 do studia kolegi Big Grin
Odpowiedz
Ciekaw jestem czy ktoś oferuje lutnicze kopie Wink
Odpowiedz
Jak ja zamówiłem to startowa cena MK2 była 3400
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
(02-24-2015, 12:55 PM)paluch1986 napisał(a): Ciekaw jestem czy ktoś oferuje lutnicze kopie Wink
trudno to nazwać lutniczą kopią, ale ciekaw jestem, czy jakoś te basy nawiązują brzmieniem:
http://www.hotwire-bass.de/inlaw-bass.html

i jeszcze trochę w temacie - ciekawy link:
http://dbbasses.com/page4.php
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
JAACA - Ty zamawiałeś już po wznowieniu produkcji. Przed "przerwą" ceny oscylowały także w okolicach 4000paundsów.
paluch, zwinny - http://www.enfieldguitars.com/ gość praktykował u Wallera.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Czyli, że się wstrzeliłem?Smile
[Obrazek: masthead.jpg]

Dużo sprzętu - mało talentu Emotka_2403
Odpowiedz
(02-24-2015, 07:58 PM)Burning napisał(a): JAACA - Ty zamawiałeś już po wznowieniu produkcji. Przed "przerwą" ceny oscylowały także w okolicach 4000paundsów.
paluch, zwinny - http://www.enfieldguitars.com/ gość praktykował u Wallera.

no, sam już kilka razy enfielda tu wrzucałem. super wygląda, ale próbki które słyszałem na łopatki mnie nie rzuciły. :/
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Enfieldy trochę wyglądają jak Wal, ale zupełnie tak nie brzmią (co nie znaczy że brzmią źle). Za to nie wyglądają podobnie, ale być może mogą zabrzmieć acguitars.co.uk - pickupy o podobnej konstrukcji, preamp na filtrach itd. Mam nadzieję za parę dni zmacać kilka.
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 25 gości