Zdjęcia Sprzętu!
Jak tam z tą elektroniką? Faktycznie tylko uwalony przełącznik?
Odpowiedz
(03-05-2015, 09:58 AM)groza napisał(a): Ajgorku, czy czyściłeś progi przy okazji zmiany strun?Smile

Dwa poprzednie sety brzęczały zmieniając E na 7 progu struny A w coś niewysłowionego, jak głos Mieczysława Fogga, także zbijam argument Wink
No chyba, że Warwicki są tak wyjątkowe. Chociaż kto wie może tamte A miałem węższe, tego nie sprawdzałem.
Odpowiedz
Współwystępowanie nie oznacza związku przyczynowo-skutkowego.
Odpowiedz
Współwystępowanie nie wyklucza współzależności bezpośredniej lub pośredniej.

Jest znacznie większe prawdopodobieństwo, że zmiana średnicy struny ma wpływ na akcję niz polerka progu, także akceptuję sprowadzenie na ziemię Mateusz,groza. Wszystkim wprowadzonym w błąd oferuję posypanie mi głowy popiołem w godzinach 17-20 w tygodniu i 9-17 w weekendy.
Odpowiedz
Dopiero przyszła, do elektroniki jeszcze nie zaglądałem ale to nie jest problem, reszta ok Smile

Edit: po małej regulacji i polutowaniu kilku kabelków gra jak złoto, akcja idealna, nawet emg ładnie się odzywa Smile

[Obrazek: ada8d1b59ac4f8b7gen.jpg]
[Obrazek: 9547e08161a62f51gen.jpg]
Odpowiedz
(03-05-2015, 10:30 AM)yarzenioova napisał(a): Współwystępowanie nie wyklucza współzależności bezpośredniej lub pośredniej.

Jest znacznie większe prawdopodobieństwo, że zmiana średnicy struny ma wpływ na akcję niz polerka progu, także akceptuję sprowadzenie na ziemię Mateusz,groza. Wszystkim wprowadzonym w błąd oferuję posypanie mi głowy popiołem w godzinach 17-20 w tygodniu i 9-17 w weekendy.

Ok, ale np u mnie tą ścierą ładnie powinno się usunąć resztki lakieru z progów, który kiepso teraz wygląda. Można też czymś innym to zrobić.
Odpowiedz
Tego DMZ6000 pożądam jak wściekły.
Odpowiedz
(03-05-2015, 10:17 AM)entwistle100 napisał(a): [Obrazek: 939020f5c1cbc116gen.jpg]

650B i DMZ 6000 Smile

650B jest paskudny, natomiast DMZ 6000 jest paskudny lecz jednocześnie piękny, hehe... Smile gratuluję fajnego sprzętu
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Dzięki, takie paskudy uwielbiam, 650 śmiga aż miło Smile
Odpowiedz
Ja bym do tej 650 wrzucił pickupy z 6000 Tongue Ale oba są zajebiste. Włączył mi się teraz GAS na Kramera Big Grin
[Obrazek: XUKeGm.gif]
Odpowiedz
Kramery miałem kilkukrotnie w rękach. Jedne z najlepiej brzmiących basów jakie dotykałem ... ale wygląd mnie totalnie odpycha Smile
Lekcje gry na gitarze basowej - stacjonarnie i online. Dołącz do tysięcy zadowolonych klientów. Już dziś powiedz "tak" swej przyszłości! Smile 
e-mail: mgmg@poczta.onet.pl 
Odpowiedz
A mi się właśnie cholernie podoba. Pożądam jak zły.
Odpowiedz
(03-05-2015, 09:58 AM)groza napisał(a): Ajgorku, czy czyściłeś progi przy okazji zmiany strun?Smile

Ajgorku?? A dlaczego do mnie to pytanie?
Pozdrawiam
Ajgor
Ibanez SR300E, 
Ampeg BA-108, 
Ampeg PF 500, 
Samoróbka kolumna na głośniku Eminence Delta 15" 300W
Odpowiedz
Chodziło o tego drugiego.
Odpowiedz
Aaaa Jest tu jakiś drugi Ajgor? Żądam odszkodowania za splagiatowanie nicka Smile
Pozdrawiam
Ajgor
Ibanez SR300E, 
Ampeg BA-108, 
Ampeg PF 500, 
Samoróbka kolumna na głośniku Eminence Delta 15" 300W
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 351 gości