Liczba postów: 16400
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
O. Fajne granie bardzo! Tylko (kurna znów) gość, który rusza ręką i nie wibruje. To jakaś plaga u basistów - wibrato.
A sam Ibek brzmi bardzo fajnie w górnych rejestrach. W dolnych (w nagraniu) jest przewalony bas jak dla mnie.
Gram na nerwach.
Kosma ma w palcach sporą dozę ćwiczeń.Gość miał zawsze słabość do BTB,pamiętam jak mi sprzedawał 555 i pytał czy nie chcę jego prestige.Zbierał na Sada,który moim zdaniem najlepiej brzmi w jego rękach.Teraz ma jakiś endorsing z Meinl i dostaje trochę Ibanezów.Do grooveline może niejednego przekonać,ale ten BTB z video wygląda cudnie.
W ogóle przefajny gość i kawał basisty,zawsze się wstydziłem grać przy nim,najbardziej jak mi dał najlepszy bas w sklepie jego zdaniem-Sadowskiego przypiętego do Mesy.Trochę z tego zdrowiałem potem.
Mnie to przypominało jakąś klasykę.
Liczba postów: 8790
Liczba wątków: 26
Reputacja:
46
03-16-2015, 09:32 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-16-2015, 09:32 PM przez groza.)
Najpierw mu daddario nie brzmi, potem sugeruje, że Bond to nie klasyka....
Igor, weź ty się wódki napij.
Nic podobnego, po. Ale rozumiem, masz prawo się nie znać.
Liczba postów: 16400
Liczba wątków: 6
Reputacja:
3
No nie znam się. Taki jestem. Taki już jestem. Co robić?
Takie młynki gra się banalnie. Gorzej z kopem w slapie - to jest właśnie przed 4:28.
No nie znam się. Taki jestem. Taki już jestem. Co robić?
Gram na nerwach.
Nie no to był żart oczywiście. Ja takich młynkow nie umiem niestety i dla mnie to banał nie jest, jak również granie równo slapem tworząc groove ,także tak czy inaczej respect dla Kosmy, a największe wrażenie na mnie robi właśnie ten akordowy młynek.
Liczba postów: 19435
Liczba wątków: 50
Reputacja:
21
Chuj z basem - klawisz! :o