Zdjęcia Sprzętu!

''na razie'' czyli myśli jakieś są, nie zastanawiaj się, masz plan jakiś widzę Smile

Odpowiedz
Niestety w najblizszym czasie nie zmienie mieszkania, a wnoszenie po kazdej probie wielkiej paki na 3 pietro nie wchodzi w gre.

Jak jestes zainteresowany, to na basschacie jest do wziecia GS 112 i DB 210
Odpowiedz
z tego co widziałem to faktycznie jest taki GS112 ale NT, wolałbym z tweeterem ale większy problem ze to UK...

Odpowiedz
[/quote]

Mozesz napisac wiecej o modyfikacjach i bezpieczenstwie? Mam wyprobowanego technika, wiec moze by mogl zmodyfikowac mojego. Kupilem w UK.
[/quote]

Mojego poprawiał facet w Berlinie. Nie mam niestety z nim kontaktu od dłuższego czasu ale wspominał, że robił sporo tych headów dla niemiaszków. Poprawy wymagał preamp i było coś w kwestii zasilania. Chodziło chyba o bardzo wysokie napięcie anodowe i coś tam jeszcze co mogło generować jakieś przebicia. Parę lat temu kupił ode mnie ten head basista który gra między innymi z Rabczewską i był z niego bardzo zadowolony. Ciężko mi pisać o szczegółach bo na elektronice sie znam jak na obróbce skrawaniem a do korespondencji z serwisantem juz raczej nie dotrę ale facet wydawał się być wiarygodny i raczej wiedział o czym mówi.
Odpowiedz
Kabel głośnikowy w czerwony oplocie, ładnie wygląda i dodatkowo chroni Big Grin
Na dniach dojdzie kable do słuchawek dousznych w niebieskim oplocie Big Grin
[Obrazek: 111782451_wwrspaw.jpg]
Odpowiedz
(04-23-2015, 08:03 PM)Kempes napisał(a): [Obrazek: 2rokh7q.jpg]

Siostry (Part II)

O, Pink Floyd set Smile
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
(04-29-2015, 06:55 AM)JA_cek napisał(a):
(04-23-2015, 08:03 PM)Kempes napisał(a): [Obrazek: 2rokh7q.jpg]

Siostry (Part II)

O, Pink Floyd set Smile

[Obrazek: post-23470-Jeremiah-Johnson-nod-cropped-g-jtcK.gif]

Odpowiedz
nie moja, ale ładna, więc wrzucam:

[Obrazek: soY2mvs.jpg]
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
piwej?
http://nagrywamy.com/
Squier Precision MiJ SQ '84, Lester Precision, Ibanez Soundgear MiJ '91, Harley Benton PB-20, Fender Bassman SP3100, Carvin R600, TC Electronic BG250, Boss CS2
Odpowiedz
jolana superstar bass Big Grin no i oczywista zżynka z T-40
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Nawet spectorek jolankowy jest. I to w NTB !! mostek ala badass ! Wcale nie trzeba było kupować gitar od kapitalistów ze zgniłego zachodu mrgreen

http://www.jolana.cz/rk-bass/

[Obrazek: rk06.jpg]
[Obrazek: rk05.jpg]
Odpowiedz
(04-29-2015, 07:53 PM)zwinny napisał(a): jolana superstar bass Big Grin no i oczywista zżynka z T-40

Koncepcja rżnięta z Peaveya, ale kształt (główki też) - z Ibaneza Musiciana. Coś pięknego, ALEŻ BYM.
Odpowiedz
(04-29-2015, 07:31 PM)zwinny napisał(a): nie moja, ale ładna, więc wrzucam:

Zaznacz kółkiem miejsce ładności... *mrgeren*
Odpowiedz
(04-29-2015, 07:31 PM)zwinny napisał(a): nie moja, ale ładna, więc wrzucam:

Podobna do dimavery ale bym brał.

(04-29-2015, 08:15 PM)ketchup_lagodny napisał(a): Nawet spectorek jolankowy jest. I to w NTB !! mostek ala badass ! Wcale nie trzeba było kupować gitar od kapitalistów ze zgniłego zachodu mrgreen

http://www.jolana.cz/rk-bass/

[Obrazek: rk06.jpg]
[Obrazek: rk05.jpg]

Fajny Big Grin
Odpowiedz
Spec od Mayonesa (Zak) był IMHO fajniejszy Big Grin
żeby nie było - zdjęcie z google po wpisaniu "zak spector" Wink
[Obrazek: Lu2DfRN6.jpeg]
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 33 gości