STONEROWE GRANIE Słońce, pustynia i piach między zębami.
(04-17-2015, 01:23 PM)haraszo napisał(a):
(04-17-2015, 11:07 AM)Burning napisał(a): (...) to trzeba lubić Elder Wink (...)

Na marginesie nie wiem czy widziałeś, Elder ogłosili trasę po Europie w tym roku. Prawdopodobnie będę jechał do Drezna bo okazja nieczęsta.

Grali w zeszłym roku i w 2013 w Warszawie.

(04-17-2015, 11:05 AM)sledz napisał(a): Jak dla mnie, "fenomen" Weedpeckera to raczej afirmacja Warszawy, niż tego konkretnego zespołu. Wszyscy będą zachwyceni jak wyjdą na scenę nawet tylko po to, żeby pierdnąć. Zdaje się, że pewne portale nazywały ich I płytę "płytą roku", zanim jeszcze w ogóle została wydana. Wink Niczego im nie odmówię, bo grają jakieś 645 razy lepiej ode mnie i generalnie robią pro robotę, ale mnie ich muza wcale nie rusza. A brzmią akurat tak sobie...

Zesrałem się ze śmiechu.

Odpowiedz
(04-17-2015, 03:33 PM)Kempes napisał(a):
(04-17-2015, 01:23 PM)haraszo napisał(a):
(04-17-2015, 11:07 AM)Burning napisał(a): (...) to trzeba lubić Elder Wink (...)

Na marginesie nie wiem czy widziałeś, Elder ogłosili trasę po Europie w tym roku. Prawdopodobnie będę jechał do Drezna bo okazja nieczęsta.

Grali w zeszłym roku i w 2013 w Warszawie.

Do Drezna mam niemal dwa razy bliżej niż do Warszawy stąd widzę to wydarzenie jako okazję.
Dodatkowo przed rokiem czy dwoma nie mogłem sobie na taki wypad pozwolić "tylko" po to aby zobaczyć/usłyszeć koncert Wink
Odpowiedz

Co do Elder...Emotka_2755 zajebisty numer \m/
Fender Highway One P Bass Custom - G&L Tribute L2500 - Ibanez SR 305DX - Ampeg SVT 2 Pro - Ashdown Little Giant 1000 - Ashdown MAG 414T - ART PS 4x4 PRO - MXR M80 - EBS MultiComp - EHX Steel Leather - Planet Waves CT 04 - Klotz FunkMaster

Ampeg B-HOOD # 23
P-BASS FANCLUB # 46

http://www.zbigniewforysband.pl/

Odpowiedz
(04-17-2015, 11:05 AM)sledz napisał(a): Jak dla mnie, "fenomen" Weedpeckera to raczej afirmacja Warszawy, niż tego konkretnego zespołu. Wszyscy będą zachwyceni jak wyjdą na scenę nawet tylko po to, żeby pierdnąć. Zdaje się, że pewne portale nazywały ich I płytę "płytą roku", zanim jeszcze w ogóle została wydana. Wink Niczego im nie odmówię, bo grają jakieś 645 razy lepiej ode mnie i generalnie robią pro robotę, ale mnie ich muza wcale nie rusza. A brzmią akurat tak sobie...

Zesrałem się ze śmiechu.

Teraz musisz zmienić tapicerkę.
Jabłanica (bułg.: Община Ябланица) − gmina w środkowej Bułgarii. Populacja wynosi 6600 mieszkańców. 

blue colander stompboxes

Odpowiedz
(04-17-2015, 10:08 PM)sledz napisał(a):

Zesrałem się ze śmiechu.

Teraz musisz zmienić tapicerkę.

Wyczyszczę ją Twoją płytą.

Odpowiedz
(04-17-2015, 10:25 AM)abc123 napisał(a):
(04-17-2015, 10:20 AM)Burning napisał(a): owszem, Wyro to geniusz, Falona przedstawiac nie trzeba, Mroku lepszy na basie niż na gicie, a Bandos będzie imho gwiazdą jakich mało.

mroku chyba lepszy w handlu

Chyba nie o tego mroka chodzi. Ja rzadko handluję gitarami, ale za to potrafię prawidłowo polutować w nich przetworniki. No i mieszkam w Warszawie, mieście afirmacji. Co za pierdolenie...

(04-17-2015, 11:07 AM)Burning napisał(a): Napisałbym to o Dopelordzie, ale nie o Weedpecker.
A to ciekawe.
Odpowiedz
"charytatywnie" hahahaha. powinieneś zapłacić odszkodowanie, stary Wink
Odpowiedz
(04-22-2015, 09:07 AM)mroku napisał(a):
(04-17-2015, 11:07 AM)Burning napisał(a): Napisałbym to o Dopelordzie, ale nie o Weedpecker.
A to ciekawe.
Nigdy nie ukrywałem, że Dopelord mnie nieco nudzi.. może za mało ostatnio jaram Wink
Doceniam robotę, ale fanem nie jestem i płyt nie kupuję.
Nie rozumiałem także "boomu*" na Dopelord - sądzę, że o tę "afirmację" chodziło sledziowi.

*spotykałem się przez jakiś czas z opiniami znajomych, że Dopelord taki wspaniały, taki cudowny, mega-odkrycie. Nie podzielałem entuzjazmu - po prostu nie trafia do końca w mój gust, a w ich tak.
Odwrotnie niż często w przypadku Weedpecker. Wink

Mam nadzieję, że po rozwinięciu dość lakonicznej wcześniejszej wypowiedzi jest to już nie tyle ciekawe, co jasne.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
fenomen Weedpeckera, boom na Dopelord...
trochę kisnę ;]
Zapnij pasy, do całkowitej negacji istnienia pozostały 4 posty.

http://majorkong.bandcamp.com/
Odpowiedz
chyba wyjaśniłem, że pod słowem "boom" opisuję mocno entuzjastyczne reakcje moich znajomych, które nie do końca podzielałem Emotka_2755

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
...i hype na Konga mrbrylant
Odpowiedz
chyba Kobonga Wink

Odpowiedz
Macie chłopaki, podzielcie się i już się nie kłóćcie:

[Obrazek: a88e65210c8d7e2d95974741adc407cc.jpg]
Odpowiedz
Pozwolę sobie zająć głos w sprawie...

Wszystko poza wokalem w tym numerze jest zajebiste. Wokal po prostu przyzwoity jest.

A tak poza tym...

[Obrazek: i_like_where_this_thread_is_going_3.jpg] mrgreen
Odpowiedz
No i sama Polska dobroć !

edited by Burning
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości