Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
Finley Quaye, podobno gwiazda, teledyski na youtubie bardzo ładne, koncert bardzo do bani. Wylecieli ze sceny za tragiczne granie, właściciel przeprosił publikę. Oczekuję, że więcej organizatorów weźmie przykład!!

https://www.youtube.com/watch?t=117&v=FcdA_4FlKuw

PS. "Still better than One Direction."
Odpowiedz
O, tłusto Big Grin Kurdeż, szkoda, że w latach 70. nie było organizatorów z takimi jajami - oszczędziłoby to światu punka Tongue
Odpowiedz
Na koncercie dobrej kapeli punkowej takiego badziewia byś nie zobaczył.
Odpowiedz
Dobra kapela punkowa to oksymoron równie dobry jak kultura korporacyjna czy inteligencja katolicka Big Grin
Odpowiedz
Jak wyrośniesz z Art Rocka to pogadamy Wink
Odpowiedz
Eee tam. W muzyce szukam piękna a punk to takie soniczne sranie na podłogę w salonie. Poza tym w wieku 2 x 18 raczej już z niczego nie wyrosnę. To ten etap, gdy raczej się zaczyna wrastać. A czas na bunt przeciw wszystkiemu i wszystkim bez proponowania niczego nowego miałem pół życia temu.
Odpowiedz
W wieku 33 lat przestajemy sluchac nowej muzyki, przynajmniej tak wynika z badań. A jeśli chodzi o punk to przypadkiem członkowie Bad Brains nie grali wcześniej jazzu?
Odpowiedz
W bad religion na bębnach gra Wackerman... z TYCH WackermanówSmile
Odpowiedz
(07-16-2015, 04:53 PM)3cina napisał(a): W wieku 33 lat przestajemy sluchac nowej muzyki, przynajmniej tak wynika z badań. A jeśli chodzi o punk to przypadkiem członkowie Bad Brains nie grali wcześniej jazzu?

Bo ja wiem? Ciągle szukam nowej muzy, ale swoje ulubione i anty-ulubione gatunki już w zasadzie mam Wink

(07-16-2015, 05:07 PM)groza napisał(a): W bad religion na bębnach gra Wackerman... z TYCH WackermanówSmile

Z czadów? Big Grin
Odpowiedz

(07-16-2015, 06:24 PM)Basstard napisał(a):
(07-16-2015, 04:53 PM)3cina napisał(a): W wieku 33 lat przestajemy sluchac nowej muzyki, przynajmniej tak wynika z badań. A jeśli chodzi o punk to przypadkiem członkowie Bad Brains nie grali wcześniej jazzu?

Bo ja wiem? Ciągle szukam nowej muzy, ale swoje ulubione i anty-ulubione gatunki już w zasadzie mam Wink

To tylko badanie i nie odnosi sie do poszczególnych jednostek tylko ogółu Wink

Odpowiedz
(07-16-2015, 11:04 AM)Basstard napisał(a): Dobra kapela punkowa to oksymoron równie dobry jak kultura korporacyjna czy inteligencja katolicka Big Grin

Te... Nie zagalopywuj się Tongue.

Chłopaki z Red Fang kiedyś jakieś techniczne połamańce grali. Teraz łoją jak przystoi dobrej kapeli pustynno-niegrzecznej Wink.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
(07-16-2015, 09:16 PM)bratekr napisał(a):
(07-16-2015, 11:04 AM)Basstard napisał(a): Dobra kapela punkowa to oksymoron równie dobry jak kultura korporacyjna czy inteligencja katolicka Big Grin

Ty to jakiś ewenement jesteś. Ty i Miklo. Nie liczycie się jako błąd statystyczny. Tongue
Odpowiedz
(07-16-2015, 10:57 PM)Basstard napisał(a):
(07-16-2015, 09:16 PM)bratekr napisał(a):

Ty to jakiś ewenement jesteś. Ty i Miklo. Nie liczycie się jako błąd statystyczny. Tongue
Tongue

Tak oglądam sobie czasem gości z różnych talent szołów i zazwyczaj nachodzi mnie refleksja "gdzie nam do nich". Zobaczcie tego gościa:

Ja pierdykam. Kompletny artysta i kompletna kapela.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Sekerewesen!
Odpowiedz
Yin Yang Standard V. Nawet Wooten nie uratował tej basówki...

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości