Youtube - Wielcy , mniejsi i całkiem mali :)
Mi się nie podoba ten bas w wersji 4 strunowej też. Nie wiem jak to ująć, ale nie słyszę tam drewna. Plastik. Ale grałbym. Najważniejsze jest w palcach. A że nie mam, to i Fender z lat 70tych mi nie pomoże.
Gram na nerwach.
Odpowiedz
Tu brzmi to lepsiejszo na pewno, szkoda tylko, że operator miał za długie paznokcie w prawej ręce, to masakrycznie przeszkadza.
Odpowiedz

Profanacja? W sumie źle nie brzmi.
Odpowiedz
Maciek to zajebisty basista.
Odpowiedz
(08-01-2015, 12:36 PM)Dex napisał(a):

IMO miazga, gość mega wyczilowany i gra zajebiście.

Co Ty wiesz o Profanacji? Smile

Odpowiedz
(08-01-2015, 01:24 PM)Kempes napisał(a): IMO miazga, gość mega wyczilowany i gra zajebiście.

I nie ma jeszcze 20tu latSmile
Odpowiedz
(08-01-2015, 12:36 PM)Dex napisał(a):

GE-NIA-LNY!!!!!
Zamiotl wszystkich polskich basistow!!! I nie tylko!
Normalnie kosmita jakis...
Palce - przedluzeniem umyslu jego Wink
Wyjatkowy talent!
PODZIWIAM!!!

(08-01-2015, 01:24 PM)Kempes napisał(a): Co Ty wiesz o Profanacji? Smile

To do brechtow! Wink
Odpowiedz
Szkoda mimo wszystko że na spectorze, odszedł mu problem cieniej/mięsiściej, czego by jednak pasywna basetla nie wybaczyła. Tak jest po prostu ciszej / głośniej, jeśli chodzi o artylulację.
Ale time i feel raczej dobre, chociaż ja już dobrych godzin wiele nie spałem i nie jestem pewien tego co słyszałem Tongue
Odpowiedz
(08-01-2015, 07:45 PM)Paul napisał(a): Zamiotl wszystkich polskich basistow!!! I nie tylko!
Normalnie kosmita jakis...

Bardzo fajnie chłopak gra...
Młody zdolny jest to fakt i z pewnością daleko zajdzie - Będę trzymać kciuki

...ale nie przesadzasz troszeczkę?

Teen town na progówce zagrany tzw "wożąc się na nagraniu" to nie jest jeszcze jakiś mega wymiot.

Ludzie to grają czasem na egzaminie do zaocznych Katowic...

i generalnie absolwenci drugiego stopnia z zamiłowaniem do jazzu raczej nie mają z tym numerem problemów. Z innymi często mają... ale z tym akurat niekoniecznie.

to jest 16 niezbyt gęstych taktów... w tempie 120. W zasadzie jedna zagrywka jest jedynie mega niewygodna do wystrojenia, ale to na fretlessie.

Groove do come on come over, czy river people jest mniej więcej 500 razy trudniejszy... i tutaj rzeczywiście niewielu widziałem zawodników, którzy sobie z tym radzą bez sciemniatto z odpowiednią motoryką.

1978 MIA Fender Jazz Bass Ash Maple BA II, 1973 MIA Fender Jazz Bass Fretless Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Alder Rosewood BA II, 1979 MIA Fender Precision Bass Ash Rosewood BA II, 1972/1988 Custom Fender/Ibanez Jazz Bass Fretless BA II-> Phil Jones, Monster and George'L Cables -> Futube Custom Preamp, Futube modified: DEMETER HBP-1 Tube Bass Preamplifier, SWR SM900, SWR GrandPrix, SWR Interstellar Overdrive; Ampeg SVT II Pro, Marshall JMP1, Fender MB1200 PowerAmp; Groove Tubes SE II, 1970 Hiwatt DR103, 1975 Sound City 50B Plus -> Aguilar GS 210, Aguilar GS 410, Aguilar GS 115, Hiwatt Custom 4x12, Fender ToneMaster Custom Shop 2x12 with Fane Spk, Fender Rumble Custom Shop 4x10, Ampeg SVT-810AV, SOS Audio Upgrades Buss Compressor

[Obrazek: 1218859243852_f.jpg]
Odpowiedz

Bas jak bas, ale ....zastanawiam się, co trzeba by zrobić, żeby to nagrać GORZEJ.

Jakieś pomysły?

Smile
Odpowiedz
no harmonicsy wyskakują niczym szalone, rzeczywiście Emotka_1864
obrazki się zesrały.

Odpowiedz
Brzmi jakby grał sam subwoofer Wink Grałem na dwóch takich, bez szału ale na pewno brzmiały jak gitara basowa a nie smutna krówka.
Odpowiedz
(08-07-2015, 07:20 AM)groza napisał(a): Brzmi jakby grał sam subwoofer Wink

2:30
Jeden z wyników wczorajszego rekonesansu dotyczącego gs412.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na wczorajszym koncercie na Off'ie Ben Weinman i spółka mimo morderczych temperatur za dnia - wieczorem nie dawali sobie taryfy ulgowej.

.
Odpowiedz
takie coś się na youtube pojawiło.

Fajne doświadczenie grać dla takiej publiki. Szkoda że miks trochę z dupy.
Odpowiedz
.

Paweł Wszołek Fajne! Myślałem że coś poopowiadacie Wink

-----------------------------------------------------------------------------------------

soloł: 2:05

.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości