[chwalę się] DISTANT
Heja

Narazie jest singiel, ale w wrześniu epka.
Utwór nagraliśmy w tym roku w Unisonostudio.

Odpowiedz
Sporo RATM, ale do przodu Wink. Całkiem przyjemne granie. Jakbym usłyszał w radiu bym nie wyłączył. Podobne to takiej kapeli warszawskiej Drop. (kropka w tytule). Nie do końca moje brzmienie basu, ale całość brzmi dobrze Emotka_2755.
Takie tam granie. 

Czy ta mordka jest taka, na jaką zasłużyło to forum?
[ ] tak
[ ] bardzo tak
Odpowiedz
nawet chwilę był riff z bulls on parade Big Grin (1:40)
Fajne Smile
OO==++
Odpowiedz
Dla mnie bardziej Audioslave niż RATM, dobre, fajne, mi się podoba Emotka_2755
Odpowiedz
Kurdę, lubie RATM, Audioslave nawet mocniej, ale tej muzy nie mogę zrozumieć, a wokal nie jest dla mnie zjadliwy.

Odpowiedz
(08-04-2015, 08:28 AM)Misio napisał(a): Kurdę, lubie RATM, Audioslave nawet mocniej, ale tej muzy nie mogę zrozumieć, a wokal nie jest dla mnie zjadliwy.

Zgadzam się z tym co po ostatnim przecinku.
Ale, serio wolisz Audioslave od RATM, i się do tego przyznajesz?
Rozumiem perwersyjne 'guilty pleasures', od razu się tym chwalić? Wink mrgreen

Odpowiedz
No poza wokalem, który czuć, że wymusza manierę śpiewania jest fajnie. Do ZAiKSu zgłoście riff z "Bulls on Parade" RATM, bo chyba nawet tonacja będzie ta sama (strzelam, bo nie mam gitary pod ręką). Wink
Zapisane w tabeli po stronie "in plus". Emotka_2755
Odpowiedz
Utwór RATM pt. "łał łał łaku łał łał łaku łaku łaku" faktycznie jest rozpoznawalny Wink
Odpowiedz
dzięki za wszystkie za i przeciw.

Oczywiście i tu z pełną premedytacją było założenie tego projektu DISTANT, aby spróbować zabawy coś okolicach Audioslave itp.
Jest to próbny poboczny projekt i chcieliśmy zobaczyć jaki jest dziś jeszcze odbiór takiej muzyki.

Thx
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości