Debiutancka płyta 'Choice'
będzie nam bardzo miło Smile
Odpowiedz
No i nadejszła wiekopomna chwila... jest płyta!

[Obrazek: 1.jpg]

Płytę można nabyć tutaj:
http://www.freshsoundrecords.com/choice-cd-6302.html

Choć powiem wam szczerze, że lepiej to zrobić u mnie - cena 30 zł.

Dzięki wszystkim za wsparcie i zapraszam na koncerty promocyjne:
27 lipca - Wetlina, Stare Sioło
30 lipca do 1 sierpnia - Wrocław, Vertigo
2 sierpnia - Kraków, Harris Jazz Club

Odpowiedz
Give it to me! Emotka_2755
Odpowiedz
Domyślam się, że w takim układzie na koncercie we Wrocku uda mi się nabyć egzemplarz z autografem Smile
Nie będziesz tam jakimś poetą
Tylko najgorszym na świecie...

Polubcie Spare Bricks na fb Wink
www.sparebricks.pl

Odpowiedz
oczywiście!

Odpowiedz
Też wciągam! Gratulacje!
Odpowiedz
(07-26-2015, 12:22 PM)Paweł Wszołek napisał(a): No i nadejszła wiekopomna chwila... jest płyta!

Od paru dni leci w robocie i aucie non stop i przestać nie może.
Gęsia skórka bez przesterowanych gitar. Czary.

BTW przekozacki mastering - jeszcze nie miałem płyty, która by brzmiała w moim aucie tak podobnie do brzmienia na moich słuchawkach.
Gram rocka, grunge, covery oraz wesela Cool
Odpowiedz
Jeżeli chodzi o rejestracje, miks i mastering to tutaj ukłony dla Błażeja Domanskiego Smile

Btw miło było Cię poznać Tapchan Wink
Odpowiedz
Byłęm wczoraj na koncercie Smile DLa mnie bomba - poważnie rozważam drugie podejście dziś. Nawet jak na Wrocław i fakt, że w najlepsze trwa festiwal Nowe Horyzonty, czyli konkurencja ogromna - frekwencja była. Kontrabas mega - mógłby być nieco głośniej, może to wina miejsca - usiadłem na wprost wzmacniacza gitarowego - ale gitara mi momentami przykrywała wszystko, a szczerze - gitara porwała mnie najmniej - zaczynając od stroju gitarzysty - białe jeansy? mamma mia, na scenie? - a na delayu kończąc.
Za to fortepian, bas i perkusja rozwalają system.
Z technicznych rad na pozostałe dwa koncerty - jeśli to możłiwe, podgłośnijcie fortepian - gra świetne rzeczy, ale często znika, nieco kontrabas bym podniósł, ale to subtelnie - koniecznie ściszcie gitarę -może przez tę głośność miałem wrażenie kompletnego odklejenia jej od reszty. No i mikrofon do zapowiedzi - wiem, ze to nie jest element gry, ale za bardzo jedzie dołem - myślę, ze jakby go dać ciut głośniej, to by zaczął sprzęgać, a tak to dudni - podetnijcie go jak jest czym od dołu, olbo zdejmijcie basów, będzie klarowniej i przyjemniej Smile

Dziękuję za koncert.

www.sparebricks.pl

Odpowiedz
Dzięki! I znów - miło było poznać kolejnego z forumowiczów.

Co do kwestii nagłośnienia, niewiele jesteśmy w stanie zrobić, wiemy ze w innych częściach sali było bardzo dobrze z poziomami.
Odpowiedz
No, fakt, odruchowo usiadłem po środku, a to było dokładnie na wprost pieca gitarzysty. Moje mea culpa Smile

www.sparebricks.pl

Odpowiedz
nieco wcześniej wróciłem z wakacji, czekała płyta. Przesłuchałem na razie raz, bardzo mi się podoba; bardzo europejski jazz (który rezonuje ze mną bardziej niż amerykański), nieco introwertyczny, ECM-owy tu i ówdzie. Wielki szacun dla wszystkich muzyków. Świetne brzmienie basu i całości, znów kudosy dla muzyków za to, oraz dla Alfika i Maciejeqa za uchwycenie. Cieszę się że kupiłem, choć w ciemno - o talencie Pawła miałem pojęcie tylko na podstawie klipów na niebieskim Jazzie Smile Będzie się kręcić w odtwarzaczu nie raz.
[Obrazek: 17m.gif]
Odpowiedz
bardzo dziękuję Smile

poniżej do przeczytania krótka recenzja:
(druga płyta od góry)

http://www.polskieradio.pl/6/13/Artykul/...e-Baldycha
Odpowiedz
Świetna recenzja. Gdzie tą Twoją płytę można kupić Paweł? Big Grin
Gram na nerwach.
Odpowiedz
W sumie w wielu miejscach ale nie w Polsce.
Można ją kupić na koncertach albo bezpośrednio u mnie.

Jak coś to PW.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości