Zdjęcia Sprzętu!
Ale mostek krzywo!

Kurde nie gram już rok ponad ale w końcu muszę się do Mateusza przejechać Big Grin
Odpowiedz
[Obrazek: Westone%20Thunder%20001%20pudo_zpsn4k9jia9.jpg]

Big Grin

[Obrazek: Westone%20Thunder%20002%20unpacking_zpsdsmip9hd.jpg]

Big Grin Big Grin

[Obrazek: Westone%20Thunder%20003%20goacutewka_zpsfxeldf7f.jpg]

Big Grin Big Grin Big Grin

[Obrazek: Westone%20Thunder%20004%20decha_zpsacssk0we.jpg]

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz
Gratulacje!
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
Gratulować Big Grin
Odpowiedz
Nie mam do pierwszego na życie? :mrgreeN:
Odpowiedz
(03-02-2016, 02:48 PM)zakwas napisał(a): Nie mam do pierwszego na życie? :mrgreeN:

Kobieta WRESZCIE znalazła robotę. A w zasadzie to robota znalazła ją, bo to po znajomości. Co prawda 1000 miesięcznie (pół etatu, gł. z domu), ale różnica ogromna. Dlatego stwierdziłem, że na 133 zł/mies. przez półtora roku (bo jeszczem małą główkę zanabył) mnie stać. A jak się znów zrobi gorzej, to się sprzeda.

Od lat takiego chciałem, mam słabość do tego matsumokowego designu Big Grin
Odpowiedz
E, to spoko, możę też sobie takiego wezmę przez PayU jak spłacę zasilacz. Tongue
Odpowiedz
Niech służy Smile
Odpowiedz
Przecież masz już bas. Po co Ci drugi?
Odpowiedz
Zobaczylem Piwo Ciemne - Okocimskie na zdjeciu pudelka No.2 i sie ucieszylem, a tam taki precel, a fe

A tak serio to gratuluje, rozumiem ze glownie po to by nagrac na BTC kupiles?
Odpowiedz
(03-02-2016, 03:07 PM)yarzenioova napisał(a): Zobaczylem Piwo Ciemne - Okocimskie na zdjeciu pudelka No.2 i sie ucieszylem, a tam taki precel, a fe

A tak serio to gratuluje, rozumiem ze glownie po to by nagrac na BTC kupiles?

Nieee, to będzie na Alu (bo w D, a ja nienawidzę dropów, nienawidzę ich nienawiścią), ale Precel jest brzmieniowo przydatny w tym, co gram. Zasadniczo. A ten do tego nie wygląda jak Precel, co mnie cieszy, bo lubię jak jest inaczej i z dupy.
Odpowiedz
(03-02-2016, 03:04 PM)groza napisał(a): Przecież masz już bas. Po co Ci drugi?

Uwielbiam trollować moją kobietę jak mówi, że nie ma się w co ubrać - staję przed moimi gitarami i mówię "nie mam na czym grać". mrgreen
Odpowiedz
(03-02-2016, 03:16 PM)zakwas napisał(a): Uwielbiam trollować moją kobietę jak mówi, że nie ma się w co ubrać - staję przed moimi gitarami i mówię "nie mam na czym grać". mrgreen

MISZCZ Big Grin
Odpowiedz
mnie co prawda bardziej podobają się te czerwone, ale ten też bardzo fajny, gratuluję Smile
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
(03-02-2016, 03:16 PM)zakwas napisał(a):
(03-02-2016, 03:04 PM)groza napisał(a): Przecież masz już bas. Po co Ci drugi?

Uwielbiam trollować moją kobietę jak mówi, że nie ma się w co ubrać - staję przed moimi gitarami i mówię "nie mam na czym grać". mrgreen

Been there, done that. mrgreen
P O Z I O M
Z A D O W O L E N I A
D O M A N A
[Obrazek: 5oTDjh4.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 30 gości