Restauracja Gitar
Genialnie wygląda ten instrument.Oby poszedł do kogoś kto sporo koncertuje bo na scenie będzie się prezentował najlepiej.Ja doceniam wkład i pomysł oraz odwagę z lakierowaniem gryfu od tyłu.Super pomysł i wykonanie.

Humma Kavula

Odpowiedz
jeśli chodzi o gryf, to myślę, że ten brokat fajnie by wyglądał w charakterze bindingu
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
Ja też uważam, że lakierowany na ciemniejszy od podstrunnicy gryf wygląda chujowo

ALE NIE TUTAJ!!!!!!!! OBŁĘD PO PROSTU OBŁĘD!!!
Gratulować Smile
Odpowiedz
[Obrazek: i-zmywak-kuchenny-druciana-gabka-srebrny.jpg?=b2391]

Przypadek? Nie sądzę...
Odpowiedz
główka tak, gryf nie.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz
(03-20-2016, 06:44 PM)Burning napisał(a): główka tak, gryf nie.

Gdyby był binding to może by to jakoś wyglądało.

Odpowiedz
Sprzedaj go i jak najszybciej o tym zapomnij Smile Ja uważam podobnie jak chłopaki.
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet

Odpowiedz
Czytam te fachowe komentarze i nieodparcie kojarzy mi się to:

[Obrazek: mleczko_jachty.jpg]
Odpowiedz
Jakie fachowe? Gusta, tylko i wyłącznie Wink

Odpowiedz
(03-20-2016, 11:14 PM)warstadt napisał(a): Czytam te fachowe komentarze i nieodparcie kojarzy mi się to:
http://jarekdabrowski.pentax.org.pl/pub/...jachty.jpg

No.

I dobrze.

Ja się cieszę, że doczekaliśmy czasów, w których kożden co ma dziurę w dupie ma se zawodowy bas, i nie tak jak 25 lat temu tłukły my się na defilach i jolanach, a z paluchów krew leciała.

A teraz nie dość, że marudzą, czy ibek, czy ferdek, czy mjuzikmen, to jeszcze se kurwa kolor dobierają do aktualnego makijażu Smile.

Pięknych czasów doczekalim.

Smile.

Odpowiedz
(03-20-2016, 11:14 PM)warstadt napisał(a): Czytam te fachowe komentarze i nieodparcie kojarzy mi się to:

[Obrazek: mleczko_jachty.jpg]

Nie widzę związku.
Mateusz zrobił bas, kilku z nas się on nie podoba, lepiej żebyśmy mu o tym napisali, czy lepiej żebyśmy krzyczeli "wow, zajebiście!"?

Forum nie jest tylko do klepania się po pleckach.

Odpowiedz
mi się podobają ale nie kupiłbym takiego mrgreen
mam stara puszkę Tchibo teściowa nie żyje a mąż ją pamięta od zawsze

Jak mówi stare rumuńskie przysłowie : "Gdy Ktoś Ci przerwie bój, to Go skaratuj!"

Odpowiedz
Mi się nie podoba tylko jedna rzecz - lakierowanie tyłu gryfu. Gdyby podstrunnica była palisandrowa, pasowałoby. Przy klonie - niezabardzo. Ale 1. rozumiem, że oryginalny lakier na gryfie był rozjebany zupełnie a lakierowanie bezbarwnym nie przykryłoby brzydkich rys, 2. to kwestia gustu. Tak poza tym - cała reszta jest zajebista. Widać, ile pracy i umiejętności zostało w to włożonych. Propsy i ukłony.
Odpowiedz
(03-21-2016, 01:39 PM)Basstard napisał(a): Mi się nie podoba tylko jedna rzecz - lakierowanie tyłu gryfu. Gdyby podstrunnica była palisandrowa, pasowałoby. Przy klonie - niezabardzo. Ale 1. rozumiem, że oryginalny lakier na gryfie był rozjebany zupełnie a lakierowanie bezbarwnym nie przykryłoby brzydkich rys, 2. to kwestia gustu. Tak poza tym - cała reszta jest zajebista. Widać, ile pracy i umiejętności zostało w to włożonych. Propsy i ukłony.

+ 666 Emotka_2755

Odpowiedz
Lakierowany na kolor gryf lepiej też wygląda w NTB niż natural.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam: BurningTonesStudio

Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości