Genialnie wygląda ten instrument.Oby poszedł do kogoś kto sporo koncertuje bo na scenie będzie się prezentował najlepiej.Ja doceniam wkład i pomysł oraz odwagę z lakierowaniem gryfu od tyłu.Super pomysł i wykonanie.
Humma Kavula
Liczba postów: 9538
Liczba wątków: 16
Reputacja:
3
jeśli chodzi o gryf, to myślę, że ten brokat fajnie by wyglądał w charakterze bindingu
W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Liczba postów: 928
Liczba wątków: 55
Reputacja:
0
Sprzedaj go i jak najszybciej o tym zapomnij
Ja uważam podobnie jak chłopaki.
Squier VM '70s JB 5 | Fender JB '78 | Buzz Hornet
Reputacja:
0
Jakie fachowe? Gusta, tylko i wyłącznie
Liczba postów: 14517
Liczba wątków: 38
Reputacja:
3
Mi się nie podoba tylko jedna rzecz - lakierowanie tyłu gryfu. Gdyby podstrunnica była palisandrowa, pasowałoby. Przy klonie - niezabardzo. Ale 1. rozumiem, że oryginalny lakier na gryfie był rozjebany zupełnie a lakierowanie bezbarwnym nie przykryłoby brzydkich rys, 2. to kwestia gustu. Tak poza tym - cała reszta jest zajebista. Widać, ile pracy i umiejętności zostało w to włożonych. Propsy i ukłony.
Reputacja:
0
(03-21-2016, 01:39 PM)Basstard napisał(a): Mi się nie podoba tylko jedna rzecz - lakierowanie tyłu gryfu. Gdyby podstrunnica była palisandrowa, pasowałoby. Przy klonie - niezabardzo. Ale 1. rozumiem, że oryginalny lakier na gryfie był rozjebany zupełnie a lakierowanie bezbarwnym nie przykryłoby brzydkich rys, 2. to kwestia gustu. Tak poza tym - cała reszta jest zajebista. Widać, ile pracy i umiejętności zostało w to włożonych. Propsy i ukłony.
+ 666
Liczba postów: 24876
Liczba wątków: 29
Reputacja:
10
Lakierowany na kolor gryf lepiej też wygląda w NTB niż natural.
Chcesz nagrać naturalnie brzmiącą płytę? zapraszam:
BurningTonesStudio
Uprzejmie informuję iż zespół Resin nie wystąpi w najbliższej edycji Mam Voice be the Idol, gdyż w godzinach emisji nie wolno spożywać środków odurzających, zaś regulaminowy czas pozwoliłby wyłącznie na zagranie intro.