ThermiT
Nie przepadam za taką muzą, absolutnie nie znoszę takiego wokalu, ale zagrane jest to zawodowo, jest sound, jest wszystko. Gratulacje!
Odpowiedz
Dzieki. Tam masz jeden bez wokalu ;-)
Odpowiedz
Ślicznie. Chyba już przy okazji poprzedniej płyty o tym pisałem - wokal jak dla mnie miażdży po całości.

Chyba mieliście jakoś pod koniec kwietnia grać w Zielonej Górze i nie mogę teraz nigdzie znaleźć terminu. Sprawa się rypnęła czy coś mi się pomyliło?
Gram rocka, grunge, covery oraz wesela Cool
Odpowiedz
Odpuscilismy Zielona Gore.
Odpowiedz
(04-15-2016, 01:18 PM)Sugar napisał(a): Odpuscilismy Zielona Gore.

Sad
Gram rocka, grunge, covery oraz wesela Cool
Odpowiedz
Przesłuchałem całą płytę i jest super. Walec jednak bardziej mi się podoba z majowego koncertu w Poznaniu na Juwenaliach. Chyba mój ulubiony wasz kawałek.

Ktoś zwrócił mi uwagę na tekst Smoke & Soot. Zacząłem czytać, gdy słuchałem Mgły i nieźle się uśmiałem mrgreen

No i tekst o Wacken na fb mistrzostwo. Powodzenia!
Odpowiedz
Super!!! Emotka_2755 Zawodowo! Cool

Tylko czemu zmieniłeś nick?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Odpowiedz
Bez wiekszego powodu, po plycie wszedzie uzywam Sugar, tak tez jest na plycie, to i tutaj dalem. W opisie jest 'Fabian' :-)

Dzieki Dex, dzieki Buger.

(04-15-2016, 01:20 PM)tapchan napisał(a):
(04-15-2016, 01:18 PM)Sugar napisał(a): Odpuscilismy Zielona Gore.

Sad

Jesenia pewnie.
Odpowiedz
Dzis albo jutro wjezdza oficjalnie. Podrzucam najwolniejszy i 8 minutowy utwor na plycie :-)

Odpowiedz
Pierwszy oficjalny teledysk ThermiT, co sadzicie?
Jest radosc!

Odpowiedz
[Obrazek: 13662227_1223775790989966_7637699545108110164_o.jpg]
Odpowiedz
teledysk bardzo fajny, trochę skojarzył mi się z Dethklok, choć oczywiście stylityka zupełnie inna

W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle
Odpowiedz
A podbije sobie, a co.

Odpowiedz
Dzis o 20.05 na TVP2 w The Voice of Poland wystapi Trzeszczu, wokalista ThermiT!

Odpowiedz
Caly wystep, http://voice.tvp.pl/27023178/tomasz-trze...e-knows-me
4 fotele obrocone. Tak jak powinno byc. Rocknroll rozsiany.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości